THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  27  28  29  30  31  32  33  [34]  35  36  37  38  39  40  41  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-May-2007 17:40 Email | Share | | Bookmark
Part 01 : Reception Meor & ina

ari nie kita kat umah No.3 tuan2
tema kita plak colour biru
keta plak mesti laa kena biru
View all 30 photos...

*lyana haa dah update gambar kawan baik u nie.. kalau nak gambar u please email kat i u punya email nanti *

Akum semua semalam aku masukkan entry coming soon jek.. kali nie dah x mo soon lagi tapi still ade lagi part. kenapa ade part2 kalau nak tau.. sebelum nie aku pernah bagitau keje banyak so busy sikit laa nak upload gambar. minggu nie aku pulak terbang ke kuala Terengganu balik jek dari kuala Terengganu sambung plak wedding kat Muar Johor.. Nak wat mcm mana keje tetap keje laa.. bagi sesapa yang duduk kat tganu mana laa tau jumpe i kat sana jgn malu jgn segan tegur laa.. yek.

Ari nie aku ambik MC sbb x sedap badan mungkin x cukup tidor.. kena keje kuat sikit. Selalunya memang cepat laa aku upload gambar tapi skrg nie slow2 sbb kena pinjam pc kawan-kawan tu pun kena ikut turn.. nak wat mcm mana notebook plak hilang.. nak kena kumpul duit beli notebook baru laa nampak gayanya.. tu pun kalau cukup modal. Wat keje editing pon slow skit sbb pc bukannya power mana.. takat yang mampu jek..

Hari tu mummy sara ajak g umah dia kat sungai buluh.. dia ajak makan mee udang,biler sebut pasal mee udang nie mcm best jek.. pantang skit dgn makan.. makan byk tp badan x naik2 pelik betul.. mintak maaf banyak2 kat akak azza sebab x sempat datang .. duk tunggu gak laa mummy sara call udey. kalau mummy sara tel time tu.. insyallah udey dapat g. x pa lain kali kalau wat makan ajak laa lagi mummy saya. so pada semua laa kalau nak ajak saya makan bgtau laa.. k . x lupa gak kat kak p-nut udey duk tunggu gak kak p-nut ajak p rumah dia makan kerabu .. dengaq jaa pasai kerabu teringat plak kat mak.. nanti kak p-nut ajak budak2 blogger semua & bagitau En. Udeyismail tukang gambaq nak turun sana k .. Tq kat kak p-nut sbb sentiasa ikut perkembangan fotopages saya dari dulu sampai laa skrg


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


Sunday, 20-May-2007 17:09 Email | Share | | Bookmark
Meor & ina : Coming Soon

 


Sebab busy sangat skrg nie x dapat laa nak upload full entry untuk Meor & ina. Insyallah lepas semua dah ok full entry reception akan upload nanti.. dah upload nanti bagitau laa mak cik2 , kawan dan semua keluarga skali laaa.Aku pegi ke rumah ina bukan sebagai Official photographer waktu ari sabtu 2 aku free so dah ade reception meor & ina aku g laa. tolong mukhrizlatif nanti pape korang leh laa view fotopages mukhriz http://mukhrizlatif.fotopages.com . Bagi entry aku nie semua harap bersabar x lama lagi keluar laa tu kan hehehehe ENJOY yekk

Hari Bertemu pelanggan hahaha


Lepas jek dari wedding Meor & ina aku gerak g kelana jaya sebab ayu invite ke umah sister in law dia.. ade makan-makan skit. Tq ayu sebab invite kitorang nie x lupa tq gak kat auntie sbb jamu kitorang makan.. rugi plak x makan banyak-banyak time tu.. sempat makan kuih pe tah pulut macam tu.. Sambil tengok design box yang kak long design tu cute & cantik2 gile.. memang terrer laa kak long wat kotak 2.. mase time kat dewan perdana ari tu x sempat nak ambik kotak cute 2.. insyallah lepas nie kita jumpe lagi.. kalau ade makan2(makan jek aku nie) ajak laa hehe..

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


Thursday, 17-May-2007 12:14 Email | Share | | Bookmark
Aku rindu sangat kat hampa semua nie

 


my nephew Wan Nurul Aida Husna,Wan Mohd Khusairi ,Amirul & Najmi all image taken by : udeyismail

Story about family
Rindu gila nak jumpa semua family aku. dah lama aku x balik kampung last aku balik raya haji yang lepas..nak gak tolong ayah p bendang nak gak tengok anak buah kat kampung.. kat kl nie aku x de langsung adik beradik yang terdekat yang ada pon semua jauh2. Ingat aku lepas aku habis blajar aku terus datang KL sebab nak cari keje.. first keje yang aku buat mase aku sampai kl aku keje kat pam minyak PROJET serdang yang kat tepi highway.. lama gak laa aku keje kat situ. nak x nak aku laa keje sementara dapat keje yang betul2 sesuai dengan Kelulusan aku nie. Mula Mak ayah suruh keje kat kedah teringin laa nak keje kat kedah mula2.. pikirkan peluang keje kat sana memang susah.. lagi pon anak-anak muda kat kampung mana laa nak keje kat sawah semua nampak KL jek dalam hati.. memandangkan aku ade adik lelaki,aku banyak pesan kat dia blajar elok2 kadang pesan suruh tolong tengok mak dgn ayah.. tolong ayah buat keje. Ayah dah berumur tapi yang buatkan adik beradik respek dengan ayah dia memang aktif dengan aktiviti politik dengan kebajikan kat sini aku sebagai anak ucapkan Tahniah buat ayah yang baru dianugerahkan Tokoh UMNO negeri kedah.. ayah orang lama dalam UMNO banyak jasa dia. Sebagai Penghulu aku respek dengan ayah, dia jaga semua kebajikan penduduk.. sebelum aku lahir lagi sampai laa sekarang Jawatan Penghulu dia pegang. Ayah banyak bawak kampung aku nie lebih maju, yang lepas kampung aku nie dapat anugerah kampung tercantik dikedah. Insyallah kita aku akan balik nanti dah lama x cium tangan ayah & mak rindu sangat2. Tumpang ayah & mak ade lagi kita jenguk2 laa diorang.

Dulu ayah susah cari rezeki untuk besarkan family kitorang maklum laa adik beradik 9 orang semua..nak tampung belanja sekolah semua semua anak.. akak sulung terpaksa tamatkan sekolah dalam tingkatan 6, akak dapat result bagus dengan result tu akak boleh g sambung blajar pikirkan pasal adik beradik akak terpaksa lupakan hasrat dia nak sambung blajar. Akak pilih jalan untuk tolong Ayah sara adik beradik.. Sekarang hidup kami dah senang syukur dengan ALLAH bagi rezeki dalam keluarga kami yang besar nie.. aku dibesarkan bukan dalam kalangan orang yang berada.. dan aku tau asal usul aku datang biar pon asal keturunan kami nie kalangan orang besar. Terima kasih Buat Ayah dan Mak membesarkan semua kami adik beradik.. Jasa dan kasih sayang ayah & mak akan kami kenang sampai mati.. untuk mak saya ucapan selamat hari ibu.. masa hari ibu buatkan aku menagis.. untuk semua viewer yang x pernah berganjak dari fotopages nie terima kasih

Sekali lagi aku ucapan terima kasih buat HJ WAN ISMAIL BIN WAN TEH & HAJAH SALBIAH BIN HJ ABDUL RAHMAN dan x lupa buat Wan Nazmiah,Wan Rosliza,Wan Zulaikha,Wan Masitah,Wan Nazirah,Wan Husbullah,Wan Noraini,Wan Ubaidillah dan semua kaum kerabat kami

Daripada : Wan Salahuddin B Wan Ismail (udeyismail)



UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


Wednesday, 16-May-2007 10:43 Email | Share | | Bookmark
Kids photography Online Now!!



Kali nie semua gambar x mo simpan banyak2 dalam hard disk. kalau ade semua orang boleh view dekat main web udeyismail. Dari wedding,kids & photo documentary semua ada kat sana. Sbb skrg nie lambat upload sikit maklum laa notebook hilang so kena laa pinjam pc orang sbb nak edit gambar tapi jangan laa berganjak dari sini.. tiap2 minggu mesti ade entry baru k.. so slow2 view hope semua orang Enjoy!!

Atas permintaan persatuan ibu-ibu & ayah2 semalaysia aku terpaksa upload gambar shakeel nie sbb diorang nak tengok.. TQ kat semua yang reramai call saya semalam sbb nak tgk gambar lagi diorang cakap x puas kat sini saya tinggalkan link untuk full entry

Special Message to MARINI & RIZAL : Congrat untuk korang berdua sebab x lama lagi Marini dah nak ada baby,mesti Marini suke gilakan, Marini kalau Newborn nanti u jangan lupakan i tau.. kalau lum lahir lagi pon u jgn lupa capture moment u sbb tu penting & sweet. Rizal plak mesti bersemangat dah tau Marini pregnant nie.. Tq rizal awal2 dah nak i ambik gambar newborn u . insyallah kalau kena mase dengan time i akan capture ur family . sekali lagi i ucapkan Tahniah untuk my x client i nie..

Shakeel @ Kids photography : http://udeyismail.candidsyndrome.com/wedding/shakeel/index.html (NEW)

Message to Syahrani : Syahrani tolong pilih gambar anak u, yang mana yang u suke & kita frame or potretkan


" SILA REFRESH INTERNET EXPLORER ANDA SETIAP KALI ANDA KE FOTOPAGES . IE DAH GILA Bagus lagi pakai laa mozzila firefox "



UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


Tuesday, 15-May-2007 17:17 Email | Share | | Bookmark
Majlis Nikah Meor & Ina, Seksyen 8, Shah Alam

No.1 Jalan Selekoh
Jam
ingat ini bukan pusat rawatan resdung
View all 22 photos...


Aduhh baru laa siap upload gambar semua nie.. tadi kejap Kids photography. bagi sesapa yang nak tgk gambar baby g laa tengok N view laa gambar baby tu slow2.. Bagi yang ade baby kalau suke cakap jek dgn i.
Kat sini saya nak mintak maaf pada semua.. yang ade hantar email ke alamat email saya.. yang x sempat nak balas tu saya mintak maaf la.. sebab minggu nie terlampau sibuk sgt. kejar sini kejar sana keja nak kena siapkan awal2. x mo laa nanti last2 minit baru nak buat nie pon byk lagi gambar yang belum edit alamat kena sambung esok laa keje.. mata pon dah pejam celik2 pejam.. rase mcm nak tertidor jek atas keyboard nie..

To Meor & ina & Frens
Congrat 4 Meor & ina dah jadi suami isteri.. lepas nie meor leh main PSP laa erkk. Jeles betoi tengok Meor dapat hantaran PSP. Kalau aku laa nanti aku nak sebelah ppuan bagi EOS 1D MARK III kat aku hehehe. Untuk kawan2 ina tunggu pe lagi copy gambar laa letak kat myspace & friendster korang.. tp kalau dah letak jgn lupa cari i skali k.. Tq kat family ina atas layanan baik aritu . Untuk Meor & ina i mintak maaf skali lagi sebab lambat upload.. disebabkan laptop i hilang keta kena pecah lambat sikit laa nak upload kalau x malam tu dah u dah beli tgk.. memandangkan ade masalah mcm nie so lambat laa skit i nak upload gambar. Bagi Meor minggu nie reception kat selayang.. kalau i dapat jemputan sure i pegi selayang.. untuk member2 ina i say "nice to meet u" kalau nak kawin cari i k hari tu x sempat nak berborak panjang sibuk dengan keje lagi satu untuk member ina yang pakai baju songket purple tu.. ramai betoi laa minat dgn baju songket tu.. .. ENJOY

Check out

Full Entry Solemnisation Meor & ina check out this link : http://www.udeyismail.com/wedding (NEW)


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical







[<<  <  27  28  29  30  31  32  33  [34]  35  36  37  38  39  40  41  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net