THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  33  34  35  36  37  38  39  [40]  41  42  43  44  45  46  47  >  >>]    [Archive]
Monday, 19-Mar-2007 12:55 Email | Share | | Bookmark
Part02 : Saifulnang & Dr. Intan .Potraiture & Angah & Farizza

Sure ur happy like this
satemera dil ga
SN & Dr. Intan
View all 4 photos...

Citer selanjutnya dah pon bersambung k. kalau nak ikutkan banyak lagi gambaq potraiture nie.. Hope semua view slow2 k sabaq itu separuh dari iman kita. ade minat x nak wat potraiture mcm nie. Pada client yang pon dah terlepas kawen boleh lagi kalau nak wat outdoor potraiture tp kami x sediakan laa baju2 pengantin kalau nak wat ambik pen & kertas salin no. tel kat bawah k. Sebab ade jugak client yang tanya.. "i dah lepas wat majlis kawin teringin sangat nak wat Potraiture" saya cadangkan direct call no dibawah k.

Kat sini aku nak kenalkan sorang Jr Hazmiljapilus dia nie dah aku select sebagai Junior aku sendiri( Tp dalam pemerhatian lagi kalau dia ok ade komitmen,semangat waja hehehe Insyallah dia akan ditabalkan Official Junior Udeyismail. Hope Hazmil kena usaha lebih skit.. Bodek2 x mo . So kita doakan usaha dia.nie link ke fotopages dia http://hazmiljapilus.fotopages.com/ .

Nak diingatkan sekali lagi pada semua Viewer & client setiap hari isnin saya akan upload untuk gambaq wedding sahaja. Kalau ingat jek hari isnin jek bukak laaa fotopages saya k. Tq pada semua yang bagi support untuk saya

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


Saturday, 17-Mar-2007 10:53 Email | Share | | Bookmark
Part01 : Saifulnang & Dr. Intan .Potraiture

mera man kuala selangor heyy
meh potraiture kongsi bersama
saki mera tum aiyeee

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


Friday, 16-Mar-2007 08:59 Email | Share | | Bookmark
Jom pakat Kawen!!


Sepatutnya kalau nak diikutkan aku kena sambung Episod Potraiture Saifulnang & Dr. Intan. hehehe sabaq erkk Drama dunia baru pon lama gak episod dia. Minggu nie Aku x dapat nak Follow SN ke Jaybee.Hari nie plak aku mai CS nak bagi gambaq.. kat rumah baiknya transfer dalam thumb drive tgk2 sampai jaa CS langsung x de gambaq haaaaaa.. kesian kat aku saksi ainiyah laaa.. kena plak mai hari lain

Untuk bakal2 pengantin nampak dak Iklan Kat ataih pala tu.. So pa lagi pikiq baik2 k

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


Tuesday, 13-Mar-2007 20:56 Email | Share | | Bookmark
Potraiture Saifulnang & Dr. Intan Salwani

ahhhhh.. pira hata tum daiaa
saifulnang & Dr. Intan
dulu version : SN kali nie aku plak ambik gambaq dia
View all 15 photos...


Potraiture baru jek lagi wat .. baru semalam. Ramai gak Photographer. sbb SN open pada semua SFCS untuk potraiture dia kat kuala selangor. Dah 23 photographer yang cover untuk potraiture SN & Dr. Intan .. Lupa plak angah316 dengan farizza pon ade skali. berderat keta photographer yang mai. Aku Hari sebelumnya ke Kuala pilah,bahau & seremban p ambik gambaq, p terjun2 hehehe.. balik jek terus tidor sedar terus p kuala selangor.

Mula bertolak kat shah alam. Jumpe kat depan PKNS.. aku kira org keberapa x tau laa plakkan .. mcm orang ke-3 jek.. yang awal rase freak. tunggu punya tunggu.. sampai laaa semua orang dalam 23 org. First kami ke puncak Jalil,aku pon x sure kat mana tempat tu.. sbb rase mcm kebelakang. Cantik gak kat tempat tu. ade tasik dengan kayu tenggelam air. Lepas tu Start bertolak ke Kuala Selangor.. Kampung pon aku x ingat kat mana.. tapi mmg best laa ade sawah padi luas.. Skrg plak p kena time pokok padi tengah seleraq ( orang kedah kata) . Tapi x leh lawan kedah punya jelapang padi hehehehe . apapun lepas nie aku akan upload gambaq SN satu 1-1 k tunggu tau.. aku x p mana pon.. lepas jek drama SN + Dr. Intan Insyallah Angah plak k.. hope angah sabaq


Selalunya aku duk selalu ambik gambaq org.. kali org lain plak ambik aku. sorry kat Yasmin tertiru skit.. maaf yek. nie time kitorang kat negeri sembilan... Gambar Version lain. Tolak Dari KL pukul 3.30 pagi yang ikut tour tu Freak, Mell & Moqh. Pagi2 dah bangun terus ke Kuala pilah dulu. memandangkan awal lagi kami teruskan perjalanan ke Bahau negeri sembilan. citer skrg mcm x best plakkan .. nanti laa korang tunggu citer dia yang akan datang nanti k . nanti aku upload

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


Wednesday, 7-Mar-2007 17:29 Email | Share | | Bookmark
Episod akhir | the reception ida fatima & amran

Sedutan minggu lepas...
citer yang lps x de lagi ikat2
x plak gambar
View all 29 photos...


OK dah pon upload buat kali ke-2 so enjoy laa tgk satu-satu k.. semalam sepatutnya dah full entry sbb terlampau bz sgt so kena laa upload lain mase.. minggu nie ade potraiture SN. So kalau sesapa nak tgk SN posing2 kat sawah tunggu aahh hari selesa nanti. jgn lupa tau set diari set alarm ke.. remindkan .. kalau terlepas rugi laaa . minggu nie mcm nak p mendaki bukit tabur tp mcm x de geng.. dulu tak tau jalan nak ke puncak.. tp skrg nie mcm dah tau mcm mana nak sampai kat atas tu. tgk laa mcm mana kalau sempat aku ajak laa sbb yang minat.. ade x yang minat ?.

Kat sini aku sekali lagi nak ucapkan time kasih pada viewer yang sll visit my fp. tq ur support.. x tau laa nak bagi pe kat korang nie.. meh sini nak banje makan. hehehe x pe korang sapa laa aku kan heheheheheh..

Minggu hari keje nie.. byk sgt keje nak kena wat dalam sebulan jarang laa lekat kat office balik keje pon lambat. sbb projek byk.. bukan projek aku tau but boss aku punya projek. sbb tidor lambat balik lewat.. kesihatan pon terjejas.. kurus gler.. x tau la mcm mana nak naikkan balik.. ade cadangan x ?, Nak cakap makan tu dh byk makan x naikk2. apapun kena usahakan.. ok laa enjoy laa dengan last episod tu k.. kami dari Colour of Asia crew mengucapkan selamat pengantin baru utk ida fatima & amran k..

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


[<<  <  33  34  35  36  37  38  39  [40]  41  42  43  44  45  46  47  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net