THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 4-Apr-2008 14:08 Email | Share | | Bookmark
Kanak-kanak Rebina

 





Hari nie sebab nak ambik gambar semua orang apply cuti.. hehe.. tunggu korang aku report kat Boss korang nanti.. hehe x de laa gurau jek.. lily ambik cuti half day sekali syok n laayan ambik gambar sampai terkandas.. dari half day ke full day. Dari masa kat Mid valley korang x caya.. kami nie kalau ambik gambar tau2 laaa..kan . Memang layan kalau kita ade Passion yang tinggi untuk buat sesuatu benda yang kita suka.. Smalam cuaca memang teruk siap ribut sekali... Pepun kami memang enjoy buat keje dengan korang semua nie.. Hari nie kami dapat kawan baru yeahh !!. Kalau nak lagi gambar korang tunggu lepas kami balik dari Bali hahahaha

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
Email : udeyismail@candidsyndrome.com
Official Website : http://www.udeyismail.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/udeyismail
YM : student_critical


Thursday, 3-Apr-2008 18:30 Email | Share | | Bookmark
CS in Dublin, Ireland During Autumn October 2008 by : udeyismail

Kalau korang tengok gambar kat atas mesti ingatkan masa Saifulnang kat Dublin dulu.. kali buat kali kedua giliran aku pulak merantau ke Dublin Nie laa pertama kali aku akan jejakkan kaki kat Dublin nanti.. Insyallah Doakan Saya selamat sampai kat sana... K..






I’m quite excited over this!..for the very first time, I’ll be off to Dublin, Ireland. A place I wanted to go for life! Never really had the chance before this and my promise is to make full use of my coming 2 weeks stay over there. Many thanks to all Malaysians in Dublin for your thoughtful invitation had made my dreams flying abroad to realization! Many have previously asked when CandidSyndrome will be coming to Dublin? The answer is this October 2008! Yep, it’s for real!
So, to all Malaysians and anyone who intends to have a photo session in the largest city and the capital of Republic of Ireland feel free to contact me for reservations. Whether they’re parties, birthdays, couple/family portraiture, graduations, babies - you name it..I’m happy for any event! So, don’t be shy to ask!
Check out the Promo Euro 200 above. Sounds good? Wouldn’t want to miss the offer would ya? Hurry hurry, do grab the offer for the first 10 groups! Hope to see u there!

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
Email : udeyismail@candidsyndrome.com
Official Website : http://www.udeyismail.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/udeyismail
YM : student_critical


Tuesday, 1-Apr-2008 18:35 Email | Share | | Bookmark
The Reception Faizal & Mas, Tropicana Golf Club








Sebelum nie x client aku shahrul & Shafril yang kawin.. kali nie Faizal jiran diorang plak yang kawin.. selang 1 bulan jek.. Duk borak Dengan Mas rupa2 x lari banyak laa sebab dia ramai kenal orang yang aku kenal masa sekolah dulu.. Tak sangka plak leh jumpa kat situ.. Pepun Tahniah laa kat Korang Berdua.. Kami Kat CS ucapakan Selamat Pengantin Batu

Minggu Depan dah start p holiday Seronok plak g jalan ramai2 nie mcm rombongan sekolah plak.. pepun ambik masa untuk rehat tu pentingkan.. lepas balik dari Bali .. Insyallah nak balik kampung untuk rehat 4 hari mcm tu.. dah lama x balik dan ambik masa tu nak tolong orang tua kat kampung apa yang patut.. g tebas hutan n cangkul2 tanah.. so bagi sesapa yang kat utara kat kedah kalau nak TT jom..


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
Email : udeyismail@candidsyndrome.com
Official Website : http://www.udeyismail.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/udeyismail
YM : student_critical


Tuesday, 1-Apr-2008 10:58 Email | Share | | Bookmark
Hari nie pe saya buat ?






Untuk hari nie.. memang penuh jadual dari pagi smpai laa ke senja.. orang dah balik keje.. Awal Pagi dah keluar dari umah n sampai kat kat Port Subuh.. bangun subuh2 sebab nak dapatkan View cantik tp nasib x bape baik sangat sbb cuaca x mengizinkan sangat.. tengok awan hitam mcm nak hujan tp x hujan2 pon.. disebabkan cuaca mcm tu.. aku terpaksa bersabar skit la... Alhamdulillah semua berjalan dengan baik.. Hari nie mmg hitam kulit sbb berjemur kat tengah panas.. kalau orang x tahan sabar memang buat keje mmg penat.. tp ari nie aku bangga sbb dapat ambik gamb mcm tu.. dan bukan senang nak dapat peluang tu sll.. benda nie x akan datang selalu.. kalau dah ade buat sehabis baik.. panas ke Hujan kena bersabar tu semua kuasa Tuhan.. dan memang x boleh nak tolak.. Enjoy sesangat ambik gambar hari nie.. Banyak pengalaman aku blajar mcm mana nak plan sesuatu yang berkaitan keje yang aku ambik.. then tambah lagi pengetahuan dalam pengurusan Port.

Dari Darat sampai laa ke tengah laut aku redah pepun nasib baik sbb x de mabuk laut.. Sebelum nie x pernah merasa dapat peluang mcm tu.. sampai ambik gamb kat tengah laut orang bawak naik bot.. Bila Mula masuk rasa Kagum dengan Pintu masuk pelabuhan Negara yang paling canggih diantara yang terbaik diasia.. dah sampai petang skit kami terpaksa berlabuh balik ke darat sebab terlalu penat kulit dah nak naik hitam.. cuaca kat laut memang berangin tp panas kat laut lain mcm skit.. hari nie hanya leh dapat tunjukkan gamb The Making.. jek.. untuk gamb keje yang kami ambik tu.. wat masa nie.. x dapat Publish lagi .. tunggu green light baru leh kot.. Keje aku & angah kat sana x selesai lagi dan terpaksa kami sambung untuk lain hari ... pepun pengalaman nie memang seronok.. Satu Portfolio yang paling bernilai skali..

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
Email : udeyismail@candidsyndrome.com
Official Website : http://www.udeyismail.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/udeyismail
YM : student_critical


Monday, 31-Mar-2008 06:05 Email | Share | | Bookmark
Nazri & Azian : Coming Soon

 




Finally Kawin Jugak kawan aku sorang nie.. seronok tengok kawan2 dah kawin nie.. tapi terasa jugak mcm hilang sorang kawan baik la.. sebelum nie kami memang dah kawan baik dari waktu belajar sampai laa sekarang.. nie pertama kali ambik gamb wedding member sendiri.. seronok dan senang buat keje.. rase sedih tu bler terasa lepas abis majlis.. aku rase semua kawan-kawan yang dtg pon mmg terasa laa.. diantara kalangan kawan aku yang dah kawin.. Nazri aku kenal pon dah lama.. lepas nie nak kuar pon agak terbatas laa.. sbb kena paham orang dah kawin.. x leh keluar sesuke jek.. pepun utk majlis reception aku akan upload.. Untuk kawan-kawan Thank sbb datang Majlis Nazri.. ade yang aku dah 5 thn x jumpa.. jumpa kat jugak kat majlis tu.. pepun aku tunggu giliran korang plak... k

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
Email : udeyismail@candidsyndrome.com
Official Website : http://www.udeyismail.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/udeyismail
YM : student_critical


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net