THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  34  35  36  37  38  39  40  [41]  42  43  44  45  46  47  48  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 6-Mar-2007 04:21 Email | Share | | Bookmark
Reception Ida fatima & Amran. Taman Pandan Mewah

Kisah ini bermula
2 hari yang lepas
dooket umah ida fatima
View all 17 photos...


Assalamualaikum...to all viewers and client/x-client...i will upload wedding photo every tuesday and others then wedding photo will upload it depends on my time..thank you for all supporter who's given me encourage in wedding photography and produce a quality product. the latest wedding for this week Ida Fatimah & Amran for the full entry will be upload it on this tuesday hopefully be patient and enjoy....

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


Saturday, 3-Mar-2007 14:03 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT KAWIN ANGAH316

Angah316
bak kata org kedah besiang daging
ironman jalan kapar
View all 18 photos...

Masa aku kat Kuala kubu bharu hari tu.. aku jadi official photographer si angah nie kali nie aku p sebagai jemputan yang terhormat.. p makan ja.. tp kamera ttp bawak gak.. jadi unofficial photogapher.. aku p dengan otopan,freak dengan mell.. Reception angah time tu bro syahrinaziz dengan mr.jeff cover.. kami mecelah ja.. hahaha. papun VIP yang mai ramai gak . Yang gambaq kat ataih tu kalau korang x tau.. aku geleng pala laaa .

Aku kenai angah nie sbb dia join forum SFCS. Lepaih dah kenai jaa. kalau x silap aku outing 2 org jaa kat Taman Tasik Titiwangsa, Bila dah kenai tu.. byk cerita best kami dapat.. Time tu duk bujang lagi..

Datuk Siti Nurhaliza dengan datuk K mai rumah angah.. habih kena serbu dengan peminat bukan nak p tgk angah kawin nak tgk siti mai hahaha.. aku pon x lepaihkan peluang dengan budak SFCS. habih jaa tengahari aku dengan Budak SFCS p outing kat Extreme park shah alam .. apapun aku wakil SCFS yang x dapat mai ramai wish kat angah selamat pengantin baru ..


Wednesday, 28-Feb-2007 13:58 Email | Share | | Bookmark
The Solemnization Zali & Natasha

No. 6213
Akum.. nie natasha bakal wife syah ke?
natasha : opss rase salah encik
View all 32 photos...

Akum pada semua bakal client & x-client dulu. kali nie or malam nie aku update untuk majlis nikah natasha & zul di masjid kg batu kuala lumpur. Sampai sesat2 gak laa aku cari.. rupa2 dekat jek dengan jalan ipoh.. Walau pon hujan lebat.. Majlis kena gak teruskan.. Apapun Enjoy laa..

Impian dan keinginan
Semalam aku ade keje di midvalley megamall ade keje kat company Tan Sri Halim Saad. Sempat laa borak dengan PA dengan semua laa yang ade kat situ.. kira boleh dibanggakan laa.. Orang melayu dah berjaya.. dulu kalau x salah Tan Sri nie CEO Renong . Aku mmg sll buat keje kat sana.. pernah berdepan dalam 2 kali.

Tan Sri Syed Mokhtar Al-Bukhary

Dalam hati aku nie satu ari nanti aku nak gak ambik gambar Tan Sri Syed Mokhtar Al-Bukhary. Sbb dari aku blajar dia laaa idola aku..sampai aku sanggup beli buku-buku citer tentang dia..hari nie pon dah tambah koleksi buku pasal dia.. jalan2 kat Midvalley semalam.. nampak jek buku cover muke dia jek.. terus aku ambik g bayar.. kalau laa satu ari nanti betul2 aku dapat ambik gambar dia dengan interview skali.. wahh alamat tambah la koleksi gambaq VIP aku nie..
UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


Tuesday, 27-Feb-2007 17:57 Email | Share | | Bookmark
Andai aku dapat melihat


Sebelum nie banyak aku upload gambar-gambar weddingkan. kali nie kita cuci mata skit dengan gambaq nie. Kalau nak ikutkan citer.. aku dulu start ambik gambaq hanya hobi.. gambar yang sll aku ambik berkaitan dengan human. Tah laaa.. kalau gambaq yang aku ambik tu kalau x de subjek mesti mood aku hilang. First aku kenal photography aku tertarik kat photojournalism.. sbb aku suke dengan citer. bler ambik gambar mesti nak ade citer . First fotopages aku dulu kalau korang semua pernah masuk http://dimensihatibatu.fotopages.com . Rindu pulak dengan fotopages aku.. that is a first step to a photographer.. know fotopages,, aku kenal semua orang. Dari situ laa aku improve diri dari satu bidang ke satu bidang. ade sesetengah still kenal aku dengan dimensihatibatu dan ade plak yang kenal dengan udeyismail.. padahal dua dalam 1. hehehe.. insyallah kalau bersempatan aku akan upload gambar yang selain dari wedding.. Wanna be all wat i want Enjoy!!

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


Monday, 26-Feb-2007 15:55 Email | Share | | Bookmark
Syoknya Kawen di kampung : Angah & Farizza

24 Febuari. KKB ?
Kuala Kubu bharu laa bang
Nie la farriza
View all 49 photos...

Akhirnya aku update jugak Gambaq si angah nie.. Angah lepas nie ko kena gantung PS2 laa erkk.. citer si angah nie aku x bape tau mcm mana dia kenal farriza lupa plak nak interview dia.. aku sampai awal kat KKB. Sampai jek umah farriza rancak gler dengan Sound speaker . yang x leh tahan lagu inul.. best lagi inul rawk leh plak aku terjebak ..

Next reception aku x dapat p ke KKB tunggu reception angah klang insyallah aku akan sampai sebagai tetamu yek angah. Aku doakan korang berdua bahagia hingga akhir hayat.

Outing Di KL ari ahad yang lepas ramai jugak yang mai.. start pukul 7.. aku sampai kul 8.30 boleh plak minyak motor habis tgh jalan ,ermm pe lagi tolak laa aku dengan otopan kat jalan pudu. Sorry kekawan aku lambat.. skit jek.. 1 jam x banyak bezakan.. Waktu di CM tu group pecah pada 3 kumpulan. masing2 ade Subjek yang nak di shoot,sampai ade yang kena kejar dengan mat pau kat CM . bahaya tu.. kena hati-hati2. apapun tunggu Outing dari group berapa tah x lama lagi di sunway..

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


[<<  <  34  35  36  37  38  39  40  [41]  42  43  44  45  46  47  48  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net