THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  34  35  36  37  38  39  40  41  [42]  43  44  45  46  47  48  >  >>]    [Archive]
Saturday, 24-Feb-2007 17:51 Email | Share | | Bookmark
Syoknya kawan di kampung OOOo ooOOo o

syok Ooo

Ini Arie wa.. sama geng p KKB dalam bahasa Panjang dia KUALA KUBU BARU. Syiok OOooo jalan2 kat KKB. Mcm edisi jalan2 cari makan.. tp x makan pon.. Mase aku drive tadi.. Aku dah laa x expect Jalan kat sana. salah masuk lorong lepaih tu ade pak cik @ atau abang sound Kami.. Weiii Kuang ajar betoi..!!. Sebagai insan yang berhati mulia ku mengalah eceh.. Mcm ayat Manis laa plak. Dah say sorry pon still gak nak ckp kitorang nie kuang ajaq.. Begitu laa kawan-kawan sikit pemandu yang tidak berhemah. Nie Boleh mengundangkan Rekod kadar kemalangan ( aku dah melalut plak). Apapun kita kena respek orang lain.. Untuk foto tambahan p laa http://buniansz.fotopages.com

4 Jam Pengambaran
Portraiture Outdoor di lokasi berdekatan*
Tiada had bilangan gambar di lokasi**
Latest Design Storyboard Album - Print on (No Pasting)
Rekaan Album gaya Designer
Warna Gambar dijamin 100 Tahun dan Kalis Air
1 Jam konsultansi PERCUMA di Studio CS
RM1080

* Bergantung kepada pasangan pengantin untuk keluar sejurus selepas majlis.
** Hakcipta gambar mengikut terma yang ditetapkan.

PROMOSI INI SAHLAKU UNTUK PELANGGAN YANG MEMBAYAR TEMPAHAN SEBELUM 30 MARCH 2007


Hari nie Nikah kitorang p KKB sbb cover nikah En/Tuan Angah316 kalau hampa pernah masuk fotopages dia laaa http://angah316.fotopages.com . Hebat hang angah sekali lafaz nikah ja.. Kak why Tq sbb baju Ostolia dengan Toys Babun OstOlia tu k. ( Yang 2 ekor beruang Ostolia (Australia) tu udey x mo bagi moqh dengan Jay ). untuk full update Majlis Nikah Angah & Farriza harap korang kat luaq sana tunggu yek... ok laa akhir kata Kita LAYANNnn!!!

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com






Friday, 23-Feb-2007 15:40 Email | Share | | Bookmark
Reception Aidzeel & Aida . Dewan Felda Perdana, Kuala Lumpur

Dewan Perdana,Felda
Perhatian ini bukan Klinik Gigi Dr. Bedah
 
View all 28 photos...
Yeahh Reception Aidzeel & Aida.. Finally dah pon masuk episod akhir.. hehe mcm drama plak boleh ade siri-siri. Sibuk mcm mana skali pon upload tetap kena upload laa kan . Nanti aida & aidzeel boleh la tgk.

Citer Cinta.. si aidzeel & aida nie. mmg best tp kan nak citer fullkan kena laa citer skit2. 11 thn tu... dah lama diorang nie kenal, kira hebat jugak diorang punya pertemuan dia orang nie. So ape-apun Tahniah laa kat korang berdua k.. berselamat berbahagia Happy Together k.



Next wedding nie.. lain orang plak.. kali nie kawan aku si Angah316 . Apsal ade 316 mb dia peminat gusti dulu2 tu laa kalau la korang ingat sapa yang pakai 316. nak tgk gambaq si angah nie kena laa tunggu yek.. Potraiture Syoknya kawen Kampung!!

Minggu nie ade skit info-info untuk semua follower .. sesapa yang ade camera canggih ke x canggih ke aku nak invite korang semua join kitorang Outing di Centre Market Kuala Lumpur.. Sure laa korang tau punya. Event nie start pukul 7 pagi - 12.00 tgh . Bagi sesapa yang berminat nak join leh laa call aku . Nak no.tel ade kat bawah tu.. Wat mase nie penyertaan seramai 30 orang ( leh tahan gak ramaikan ) apa lagi join la kitorang jangan malu k.. ( PHOTOSHOOT STREET : OUTING GENG 10 )


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


Friday, 23-Feb-2007 03:26 Email | Share | | Bookmark
"Makin Hari, Makin Tua "

 
Hari nie genap Umur aku 24 Thn. 23/2 dah makin membesaq hehehe.. Semalam Tah mcm mana kawan-kawan sekolah aku yang lama-lama dtg kat umah aku.. cari alamat sampai jumpe.. semata-mata nak kenakan aku. TQ to Aqim,Kharul,omar,farin,Peter. korang still nak balas dendam kat aku kan dari dulu.. pepun korang lagi teruk kena dengan aku hahaha.. Insyallah aku ingat jasa korang sampai bler2 k . Sorry la sbb x de gambaq yang nak aku letak kat sini.. hanya cerita jek.. aku jamu korang kat sini. Insyallah malam nie ade laa gambaq

Kenang kisah time aku study kat johor dulu.. teringat plak kawan-kawan serumah dengan aku .. x de duti sesama,susah sama-sama sampai laa skrg kami baik.. yang best selama 1 thn buat jahat. Makan kat kedai x bayaq aku ingat 1 thn gak laa buat perangai mcm tu ... ala bukan sll pun kadang x de duit mula laaa.. citer first p kedai makan tu.. mcm bagus jek.. semua muke mcm berduit jek.. makan x ingat .. hebat2 plak tu... bler time bayaq jek.. sorang2 lari ikut blkg kuaq ajaq betoi.. termasuk laaa aku nie.. hahaha.. tu laa ALLAH cakapkan orang yang buat jahat nie x lambat kena gakkan .. lepas pada tu.. member aku kantoi x bayar. lepas pada tu time kami makan jek.. ade orang pantau dem.. hahaha.. selang 2,3 bulan Kedai tu bungkus.. Kejam gler kami.. dosa.

Hari nie pun genap 3 thn aku x jumpe semua housemate aku.. tp contact still ade . Kawan-kawan Doakan aku sihat dan kekal sebagai sorang photographer. yaa..

MALAM NIE Aku Update gambaq :

TQ : udeyismail

THANK TO : MARINI



http://maine-ideas.blogspot.com/

Terima kasih marini.. apa yang i baca kat blog u mmg best. hebat jugak u erkkkk.. Ari tu i jumpe En razak kat IWK .. I lupa plak emailkan gambaq dia dengan family dia.. Sorry En. Razak i terlupa.. Marini How bout u father?..Dah sihat?. Semangat marini nak ke Triang hari tu nak tengak Saiful & Dr. Intan .. hajat x sampaikan marini?.. Marini teruskan dengan u writer k.. hari2 i p tgk bler ade citer baru



Wednesday, 21-Feb-2007 11:00 Email | Share | | Bookmark
Interested TO BE Junior Photographer Udeyismail

JUNIOR PHOTOGRAPHER

Requirement :
-Own DSLR Unit with Basic Lens & Speedlight
-PASSION
-Willing to follow training scedule
-2 year Contract will be offered for successful candidates
-Must Have Online portfolio (e.g : fotopages, Flickr Or personal website
-Send resume to udeyismail@yahoo.com

So sesiapa yang berminat jangan lepaskan peluang nie. cuba laa nasib mana laa tau satu ari kita dapat lepak semeja k. So jangan malu dan segan try dulu k. dapat x dapat kira belakang..



by : udeyismail


Monday, 19-Feb-2007 16:36 Email | Share | | Bookmark
Coming Soon..

 
 
 


Minggu Nie.. Cuti sampai 4 hari.. sampai x tau plak p mana.. Kalau hari rheja semangat nak cuti.. duk tanya bila nak cuti nie. Dah cuti x tau plak.. nak p mana. Cadang nak balik kampung aku kat pendang sana nuu.. Pikiq balik x dak teman.. rugi gak x balik kampung.
Alamat Cuti duk rumah makan tidoq laa

Kali nie aku upload Sikit jaaa.. Upload Entry untuk Aidzeel dengan aida.. Kalau nak full entry kena laa tunggu yaa..


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


[<<  <  34  35  36  37  38  39  40  41  [42]  43  44  45  46  47  48  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net