THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  34  35  36  37  38  39  40  41  42  [43]  44  45  46  47  48  >  >>]    [Archive]
Sunday, 18-Feb-2007 19:42 Email | Share | | Bookmark
Reception Aidzeel & Aida. Kampung baru, Kuala Lumpur

<-- kat sini umah aida
Nama saya Aida
Umur 26 Tahun tapi baru semalam berpunya
View all 40 photos...


Reception nie sambung lepas majlis nikah. Selang jek satu malam siangnya start laa reception . Waktu nikah time tu SN nikah.. Lepas jek esoknya reception Aida dengan aidzeel kat kampung baru.. Malam plak kat Subang Reception SN.. Next reception pon sama.. aku dengan mukhriz x dapat reception SN kat Bera.. disebabkan Ade reception Aida & aidzeel hari yang sama mase yang berlainan..

Mase time nikah si Aida nie boleh pulak tersalah letak nama aidzeel ( Sorry Aidzeel kali nie betul erkk ). Best jugak borak dengan aizil nie.. sporting sama dengan aida. nanti kalau korang honeymoon aku dengan mukhriz nak follow laaa hehehe ..

Reception kat umah aida nie best.. sbb wat kat kampung. kampung aida nie lain skit.. sbb duk tgh bandaq kelompo. Tp yang aku kagum semangat jiran2 sebelah tolong menolong tu masih lagi ada kat kg baru tu.. Umah Nenek aida lagi best sbb ade barang2 lama.. lawa sgt .. umah mcm tu laa best.

Ok laaa malas nak bebel kat korang panjang2 nie.. next reception aida & aidzeel kat dewan perdana.. so sabaq laaa nohhh!! nanti aku upload siap ade citer pasai Aida & aidzeel dari mula diorang kenai.. so harap bersabaq.. Kita ENJOY!!


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


Saturday, 17-Feb-2007 12:19 Email | Share | | Bookmark
Reception Tuan General Saifulnang & Dr. Intan Salwani

Saifulnang Officially Married
Kisah Bermula dgn photographer berakhir dgn jadi mak andam
Dari pada minat kat sn.. terus ikat dengan SN
View all 45 photos...
Akum pada semua kawan-kawan fp. Bakal Client & x-client .. Dengan Rasminya general aku si Saifulnang dah pon selamat diijab kabulkan pada 9 hb Feb 2007. Wahhh lega Sn skrg dah lepas pon.. Majlis nikah yang berlangsung di umah kak long di USJ.. gambar-gambar time SN nikah kitorang x dapat nak cover dia.. sbb waktu tu.. aku & mukhrizlatif ade job di Kg baru... Dengan satu lafaz jek.. dia selamat diijab kabul. wahhh hebat jugak boss aku niee..


Kalau sapa yang ikut cerita SN dari mase dia bujang.. mesti best. kisah mcm mana SN kenai dengan kak long.. hehe.. dari fp gak diorang jumpe. 10 feb 2007 reception SN dengan kak long di hotel concorde shah alam.. ramai Official photographer yang turun mase reception SN di shah alam.. terima kasih pada semua yang back up.. CS Forum, ayares yang mai dari jaybee dan x lupa CS Brunei.. jauh tu.. hope reception kat temerloh nanti lagi ramai laa.

Ramai VIP yang datang pada hari tu.. datuk Hishamuddin , Datuk Noh dan ramai lagi VIP.. Datuk Hishamuddin sampai terkejut tgk ramai sgt photographer yang cover sn.. hehehe

Time tu dengan Muke SN bercahaya.. mungkin terlalu happy sgt . (Romantik Pon ade ).. apapun gambar reception nie aku upload dulu.. dan next reception harap bersabaq kaaa

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


Friday, 16-Feb-2007 06:52 Email | Share | | Bookmark
Photoshoot Valentine's day

open now
lovebirds
 


So hari-hari yang aku free dalam 18/19/20 . Jadi x balik kampung x tau nak g mana.. timbul plak satu idea. Idea baru.. so kalau tertiru idea sesapa harap maaf k .Nie sekadar mengisi masa lapang hehehe..

Photo shoot nie terbuke kepada semua Melayu/cina/india. Nie bukan nak mengagungkan hari Valentine's day, kalau yang berminat cepat2 laaa contact aku.. jgn mis tau.. rugi niee.. untuk couple,family,baby dan suami isteri sahaja..

Tempat yang akan dipilih?. Korang leh pilih kat mana korang nak buat. Open laa.. kalau nak join kena ade syarat dia.. Kalau bagi yang berkumpulan tidak lebih dari 10 org bagi couple pulak 2 jek.. mana leh couple byk2..kalau sapa ade pasang pon boleh bawak.. hehehe.. bagi Husband kat umah tu.. leh bawak satu family.. Kena romantik skit laa kan . So apa tunggu lagi. jgn lepaskan peluang time raya cina nieee k

UDEYISMAIL


Monday, 12-Feb-2007 10:21 Email | Share | | Bookmark
Aizdeel & Aida , Kg baru, Kuala Lumpur

Amaran jgn parking kalau x mo kena sekeh dgn Tuan tanah
9 hb tarik utk SN & Aida
Aida
View all 16 photos...



9 hb aku dengan mukhrizlatif ade job wedding kat kg baru. tarikh yang sama.. general atau boss aku officially married.. kawin gak dia. Yang best dia dapat satu lafaz jek.. perhhh hebat.. biasa laa kot.. mb excited nak kawin.. zaman bujang dah abis dah.. so kitorang x dapat p nikah dia kat umah kak long di Subang USJ, Wish pon guna SMS. Dengaq ramai gak yang cover dia.. aku dgn mukhriz sempat cover SN kat Shah alam. apapun selamat berbahagia..

Malam 9 hb tu.. habis dari keje kul 5.30 terus gerak ke kg baru. ptg tu duk pikiq nak bawak keta ke x.. pikirkan time tu kg baru gerenti jamm.. terpaksa laa guna moto kapcai.. Wedding minggu nie A jumpe A . Aizdeel dgn Aida pandai diorang bari 2A jgn 3A .. Umah si aida nie.. memang bebetul jek dgn kedai nasi lemak antarabangsa. kat depan jek..

Si Aizdeel nie first aku perasaan dia jumpe time kat PWTC . last tanya betul dia g sana. hehe. Ok laa malas nak bebel panjang.. aku upload semua gambaq yang terpilih ke fp aku.. Tahniah wat Aizdeel dan aida

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


Thursday, 8-Feb-2007 12:30 Email | Share | | Bookmark
Tun Dr. Mahathir Leader of Freedom

Tun Dr. Mahathir
Press con
Peace global
View all 5 photos...


Semalam Aku sempat gak jumpe tun kat PWTC. cabut jap dari keje.. sbb nak jumpe tun kat pwtc. Tah mcm mana lak aku leh masuk press conf padahal x pass press.. pikir balik slamber jek.

Pembentangan Semalam mmg best.. Dedahkan kesan perang dari pada US. X sangka leh jumpe Abu shalah tribunal perang kat iraq.. kalau korang nak tau abu shalah nie laaa... yang berdiri mcm patung lepas tu .. tutup muke.. berdiri mcm jesus.. gambaq yang askar US ambik.. pameran nie.. habis ahad nie.. so korang semua sempat kalau nak g sana.. bawak laa anak-anak skali k..


[<<  <  34  35  36  37  38  39  40  41  42  [43]  44  45  46  47  48  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net