THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  [44]  45  46  47  48  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 6-Feb-2007 17:19 Email | Share | | Bookmark
GUIDE

www.udeyismail.com


minggu nie kapten aku dah nak tamatkan zaman bujang lapok dia dah.. suke laa dia dah kawin.. bagi kami nie tgk jelaa.. hope kapten aku tu (SN) x de laa kantoi biler angkat nikah nanti... muke kena yakin skit SN.. lebih yakin dari tok kadi kat depan nanti.. kalau kantoi x rawk laaa hahaha..

Bagi yang dah dijemput SN jom laa kita p ramai2 ke pahang or subang nanti.. jgn lupe bawak camera korang semua.. SN dah pon nak langkah ... lepas nie.. mb sorang lagi kot AN hahahaha adinang.. adi x yakin aku leh kawin hahaha..

Minggu lepas nie & minggu yang sudah ramai gak yang sibuk wat assiggment. ade yang g batu caves ade yang kat dataran byk lagi laa.. minggu nie kat dataran .. dengaq cerita ade event best.. so korang wat laa outing yang terbaik .

minggu nie aku terlepas satu event kat PWTC :

Persidangan Antarabangsa
Tribunal Jenayah Perang Kuala Lumpur; Prosiding Awal
Tmpt: Dewan Merdeka, PWTC
Tarikh: 5-7 Fabuari 2007
Masa: 8 pagi -5 ptg

time nie aku leh terlepas lak ... time TUN bagi talk.. rugi besaq aku.. ade lagi.. so kalau sapa-sapa yang ade mase g laa tgk.. mmg rugi kalau x p tgk pameran nie.. percaya laa..


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


Sunday, 4-Feb-2007 18:11 Email | Share | | Bookmark
Khairold + Syazrina , Dewan merak kayangan

dengaq sini wahai semua Peneroka fotopages!!




Minggu nie.. Reception di dewan merak kayangan Kuala Lumpur.. pegi bukan sebagai official photographer.. sajer kacau adinang .. time x de wedding laa.. kena p wat latihan skit.. Reception Khairold & Syazrina. untuk full entry reception nie.. kena laa tunggu adi upload kat fotopages dia k..


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


Sunday, 4-Feb-2007 16:50 Email | Share | | Bookmark
Thania + Azhan Bentong Pahang

Thania
bride


UDEYISMAIL

Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


Tuesday, 30-Jan-2007 17:02 Email | Share | | Bookmark
Potraiture

jump
azim


Wednesday, 24-Jan-2007 17:17 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pernikahan Thania & Azhan. Bentong Pahang

kad jemputan yang ditempah satu kontena
nie laa tahniah. opss thania
 
View all 6 photos...


Majlis Nikah Thania & Azhan.. dibentong.. Thania nie pandai buat baju.. design nieee.. ramai gak kawan2 thania yang datang dari kl.. adik beradik azhan.. pepun tq thania.. dan tahniah untuk kamu berdua..

Dalam Sibuk-sibuk kena gak upload gambaq.. bagi yang x sabaq tgk.. minggu nie,minggu paling sibuk.. mb awai tahun kot. Minggu niee.. SFCS wat aktiviti mendaki kat
bukit tabur Ulu kelang sana.. yang p pon x ramai dalam 15 orang.. dengar citer susah gak nak naik bukit tu.. kena pakai tali.. bagi yang pernah sampai tau laaa mcm manakan.. Dulu SFCS pernah buat .. ramai gak yang ikut.. tolak dari kul 6.00 pagi.. kalau tolak awal leh tgk sunrise..

Untuk minggu nie sahaja.. dengar citer banyak aktiviti kat putrajaya dengan kuala lumpur.. bagi yang ade camera tu.. jgn simpan jek.. g laaa shoot event.. penuhkan mase yang terluang anda dengan bijak hehehe ..

Ahad nie aku plan nak wat potraiture kat Sentul Park.. so sesapa yang nak join boleh.. bawak laaa anak2 ,kawan2. Bagi yang berminat laaaa.. bawak anak boleh lompat... kalau bawak bini boleh .. kabi kushi kabi gam... apapun aku akan update nanti..



UDEYISMAIL

Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


[<<  <  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  [44]  45  46  47  48  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net