THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  [45]  46  47  48  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-Jan-2007 16:19 Email | Share | | Bookmark
Majlis Nikah & Reception Thania & Azhan Coming Soon..

 


Minggu nie. aku mmg bz gler.. banyak keje kena wat.. lepas nie PC HP yang company aku supply untuk Tabung Haji masuk 800 unit.. alamat kena kuar outstation laa... rase nak kena habiskan keje dalam mase sebulan.. minggu lepas installation server 8 unit.. nasib laa pasang jek.. x masuk configure.. keje kuat laa minggu nie.. duk tunggu gak Bonus masuk nie..

Majlis Nikah & Reception Thania & Azhan dibentong.. pukul 6.00 pagi terus tolak ke bentong pahang.. kira x bape jauh sgt laa bentong dengan KL .. Dunhill 14 pon x habis..balik jek.. dari wedding terus sumbat idung.. mcm nak demam pon ade gak.. kena hujan kat kl..

Pada Semua Viewer sekarang nie CS tengah bukak promosi bagi bakal2 pengantin yang nak wat wedding di kampung


4 Jam Pengambaran
Portraiture Outdoor di lokasi berdekatan*
Tiada had bilangan gambar di lokasi**
Latest Design Storyboard Album - Print on (No Pasting)
Rekaan Album gaya Designer
Warna Gambar dijamin 100 Tahun dan Kalis Air
1 Jam konsultansi PERCUMA di Studio CS
RM1080

* Bergantung kepada pasangan pengantin untuk keluar sejurus selepas majlis.
** Hakcipta gambar mengikut terma yang ditetapkan.

PROMOSI INI SAHLAKU UNTUK PELANGGAN YANG MEMBAYAR TEMPAHAN SEBELUM 30 MARCH 2007


kalau berminat & nak kepastian ape yang aku cakap g laa refer kat photo blog Http://saifulnang.fotopages.com

Jangan lepaskan peluang.. pasti nyok laaa kalau wat wedding kat kampung.. kalau aku ambik gambaq korang.. tau laa aku terbalikkan korang.. hehehe ..

Apapun Aku akan update Majlis Nikah & Reception Thania & Azhan tidak lama lagi.. hope semua dapat tunggu k

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


Sunday, 21-Jan-2007 14:29 Email | Share | | Bookmark
Reception Rizal & Marini, Basil Leaf Restoran

Kedai makan Basil leaf
hai. i laa marini. ini bukan patung.. tau
marini donggak sikit
View all 30 photos...



Minggu nie.. Reception Rizal & Marini Already Upload... Mesti Marini Pon Wowww gak hehehe.. Sorry Marini & rizal I lambat update sikit.. Wedding yang sebelum nie mb aku dah citer... aku citer laa balik.. Rizal + marini Buat majlis reception diorang.. ade kelainan sikit.. Reception yang diorang buat kat Basil leaf, Ampang. ala-ala Garden wedding.

Di Restoran Basil Leaf tu mmg cantik dan menarik. pandai Rizal cari tempat untuk reception diorang.. so sesapa yang minat dan ade niat nak wat ala garden wedding.. p laa cari basil leaf Restoran.. area belakang ampang walk.. Tahniah wat rizal & marini..

Update in process!!

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


Friday, 19-Jan-2007 16:37 Email | Share | | Bookmark
Open Story

Ustaz husni


Cuti2 nie aku x de lagi upload gambar mb untuk full upload rizal dan marini akan diupdate x lama lagi.. wedding diorang mmg best laa... ala garden wedding.. so sesapa yang nak rase mcm garden wedding pakai p laa cari restoran basil leaf kat ampang.

Hari Ahad mcm biasa kalau semua dah baca kat fp SN & mukhrizlatif.. aku dengan mukhriz p kacau wedding SN & adinang.. bukan kacau cuma.. berlatih skit2... nikah ustaz husni & Ustazah rosniza.. kalau x salah ustaz husni sll kuar dekat radio RTM . first gerun gak laa nak suruh ustaz & ustazah nie posing2.. mmg best laa..kalau dapat ustaz & ustazah mcm tu...

Cinta diorang pula.. konon cinta pandang pertama ustaz husni & ustazah rosniza.. dekat pejabat kutipan zakat... pepun korang leh tgk laa.. full entry kat fp saifulnang & adinang


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://udeyismail.com


Saturday, 13-Jan-2007 16:45 Email | Share | | Bookmark
Coming Soon !!

petal


Reception Rizal & Marini Hope Enjoy!! with the first Entry from me. . Rizal & Marini Harap bersabaq k.. untuk Full Update.. akan di upload x lama lagi..


Minggu nie.. web aku kemungkinan akan update x lama lagi.. so pada bakal client dgn ex-client nanti leh.. laaa tgk. mana laa tau muke-muke korang ade terselit kat web tu... Waktu malam kalau hari biasa aku x de g memana lepak jek depan pc.. kalau nak dicakapkan boring x leh gak.. sbb banyak keje yang nak kena pikir.. kalau boleh nak siapkan keje-keje yang tangguh.. So kalau korang nak ajak TT dengan aku .. amat dialukan..

ramai gak yang tak tau.. umur nie mude hehehe.. 24 thn(mude x).. kira boleh laa... thn nie baru nak masuk 24 thn... 23/2 nie cukup laa 24.. dalam umur mude laa kte kena buat something.. peluang kat depan mmg byk.. so kena tempuh satu2. Aku pon teringin gak nak jumpe semua.. yang aku x kenal.. pepun insyallah kalau jumpe tepi jalan ke tegur laa aku.. k .. Enjoy !!


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://udeyismail.com


Friday, 12-Jan-2007 07:01 Email | Share | | Bookmark
Reception Farina & Haris Mohan , Hotel Istana (Updated)

Hotel istana
yaaa Farina in da house!!
hello!! farina, lambat lagi ke ? (ayah)
View all 17 photos...




Upload in process!!

Assalamualaikum, Buat Semua.. K kali nie.. yang sebelumnya duk Coming Soon.. tu dah mai dah ready to upload.. Wedding Haris Mohan & Farina yang diadakan di Hotel Istana, Kuala Lumpur.

Haris Mohan.. nie adalah salah seorang saudara baru yang baru memeluk agama islam.. nama Sebenar Haris sebelum dia masuk islam Mohan..Mohan nie kalau x salah .. dia sorang businesman kat kota kemuning , shah alam.. apepun syukur pd allah.. dan allah akan memberi mohan jalan yang terbaik dalam islam..
Dan Farina pulak.. sebelum nie keje jauh penang .. sana. lepas keje dipenang dia terus mai KL, dan menetap di KL.. Cerita mcm mana Farina leh kenal dengan Mohan, Mase Farina mintak keje di Syarikat Mohan kat kota Kemuning.. Start dari tu laa kot jatuh cinta.. hehehe.. dengaq cerita farina ,mohan pemula.. cewahh.. pepun semua keluarga mohan & farina ada pada mlm tu.. bagi CANDIDSYNDROME crew wish kat korang .. Tahniah Dan selamat penganting baru.. More story : http://adinang.fotopages.com



UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
+6012-2723510
udeyismail@yahoo.com
http://www.udeyismail.com
http://www.candidsyndrome.com


[<<  <  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  [45]  46  47  48  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net