THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  [47]  48  >  >>]    [Archive]
Thursday, 21-Dec-2006 10:42 Email | Share | | Bookmark
The Reception Jeff & Rhina

mula-mula kita tacap dulu k
lukisan dan tacap kita lum siap lagi niee
best2 bler plak turn aku nie..rhina jek
View all 23 photos...


Ribuan Dan Jutaan terima kasih buat sepasang pengantin kita si jeff dengan rhina.. reception yang berlangsung di Dewan puspanita kuala Lumpur. Dari mula di kg pandan konvoi ke Dewan puspanita.. Best tengok muke jeff ceria selalu.. tau laaa dah lepas kan.. Tq gak kat rhina.. lepas nie.. rhina pindah ke melaka jadi suri umah sepenuh masa... masak untuk jeff sedap2 k.... apapun Selamat pengantin baru untuk korang berdua daripada CS Team k

UDEYISMAIL
Junior Photographer
Candid Syndrome
+6012-2723510
udeyismail@yahoo.com
http://www.udeyismail.com
http://www.candidsyndrome.com


Tuesday, 5-Dec-2006 07:23 Email | Share | | Bookmark
aliff & alin

gelak sakan lepas jadi laki orang haha


YEahh Jumaat yang lepas aku jadi penolong photographer adinang haha.. skema plak.. lepas abis keje aku terus kuar ofis.. (padahal cabut awal). Pecut terus ke seksyen 18 . jumpa adi kat sana.. nasib aku sempat kejar mase time tu

Sampai umah alin.. tepat pada masa. sessi berkenalan tu penting laa.. pe pun redah dulu bilik alin dulu.. borak laa kisah cinta alin & aliff nie.. tanya laa konon mcm reporter plak.. kisah cinta di nun disana.. pepun selamat pengantin baru wat aliff & alin k

Untuk full update p laa kat fp adinang http://adinang.fotopages.com


UDEYISMAIL
Junior Photographer
Candid Syndrome
+6012-2723510
udeyismail@yahoo.com
http://www.udeyismail.com
http://www.candidsyndrome.com

UDEYISMAIL PERSONAL BLOG | ART | JOURNALIST | COMMERCIAL | POTRAITURE | http://dimesihatibatu.fotopages.com


Thursday, 23-Nov-2006 16:58 Email | Share | | Bookmark

udeyismail photographer


Thursday, 23-Nov-2006 11:33 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Faizal & awin kg batu 23 sg nibong, sekinchan

hujung sana umah azlin
masa untuk make-up
bedak ape yang azlin pakai ?
View all 22 photos...


5 Haribulan tu aku dengan moqh ke Kg batu 23 sg nibong ,sekinchan sana.. bertolak dari kl rase dalam kul 5.30.. sbb kena bertolak awal dari kl-kuala selangor.. at least nanti ade mase panjang.. perjalanan ambik mase 1 jam lebih la. kali nie cover wedding cik azwin & en. faizal ( hehehe time tu kena panggil cik.. dulu ankat nikah ). sampai jek kat kg 23 belok kiri hehehe.. boleh tahan gak kg 23 nie.. cantik suasana penuh dengan cara idup kg. kg 23 nie banyak orang jawa.. Sampai umah awin dalam kul 7.30. sebelum majlis mula.. tuan rumah ajak pekena kuih dulu.. borak2 punya .. tgk org ramai kat seberang jalan.. rupa2 orang nak g tgk jenazah. ( mati kena patut ular) takut Oooo.

Majlis pon nak mula kami teruskan misi kami.. menembak dibilik awin.. orang-orang kampung awin memang sporting.. ajak bergambar jek nak .. kan senang hehehe... best gak org kampung awin masak.dalam pukul 12. faizal dengan rombongan sampai dimasjid utk akad nikah.. terkejut tgk muke faizal mcm faizal hussien ,nama dah nak sama, faizal dengan bodyguard, awin pon dengan bodyguard dia ( pengapit) .

Petang majlis pon dah nak abis bawak laa awin & faizal p sawah sessi potraiture.. mmg kat kg awin byk tempat cantik.. kg pun unit sbb pakai no. jek.. mcm seksyen 1,3,4 .ari pun dah petang kami akhir keje kami.. di kg 23 sg nibong.. pepun family awin mmg best dan sporting.. anak-anak buah awin yang comel.. buat atuk,,, time kasih dan selamat pengantin baru untuk awin & faizal

UDEYISMAIL
Junior Photographer
Candid Syndrome
+6012-2723510
udeyismail@yahoo.com
http://www.candidsyndrome.com

UDEYISMAIL PERSONAL BLOG | ART | JOURNALIST | COMMERCIAL | POTRAITURE | http://dimesihatibatu.fotopages.com






Thursday, 9-Nov-2006 06:42 Email | Share | | Bookmark
Sambungan Majlis Pertunangan Azlin & Dr Irishah

 
 
 


UDEYISMAIL
Junior Photographer
Candid Syndrome
+6012-2723510
udeyismail@yahoo.com
http://www.candidsyndrome.com

UDEYISMAIL PERSONAL BLOG | ART | JOURNALIST | COMMERCIAL | POTRAITURE | http://dimesihatibatu.fotopages.com


[<<  <  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  [47]  48  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net