THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  [48]  >  >>]    [Archive]
Monday, 6-Nov-2006 18:47 Email | Share | | Bookmark
THE NEW BRAND CANDIDSYNDROME

peace
 
The new brand photographer candidsyndrome ready to work together wit u all.



UDEYISMAIL bermula dengan minat dalama photography dan terjebak dalam wedding photography hehe.. mcm x caya plak aku sendiri leh jadi wedding photographer. Mase first aku ikut adinang rase mcm kurang biasa skit.. dan skrg aku dah dapat dalami ilmu dgn dioranng.. self market & PR

UDEYISMAIL PERSONAL BLOG | ART | JOURNALIST | COMMERCIAL | POTRAITURE | http://dimesihatibatu.fotopages.com


Monday, 6-Nov-2006 12:12 Email | Share | | Bookmark
OPEN NOW For Wedding Photography

boy
azlin
 
View all 5 photos...
Recent Work :
MAJLIS PERTUNANGAN AZLIN & DR.IZHAM,TAMAN SERAYA

Kali ini majlis Pertunangan Azlin & Dr.Izham kat Taman Seraya, Pandan Indah. Majlis nie start pukul 6.30. Aku dgn moqh dari klcc sebelum tu.. pasai time tu aku kempunan nak makan Burger king.. sampai hajat aku nak makan burger hehe..



ampai di umah Azlin terus jek masuk umah.. kenal2 dgn family azlin dulu. ade yang datang dari Bukit Mertajam ,Penang sana.. Orang Kg ayah aku Kubang Semang . Sorry azlin kami telah mendera u mcm-macam.. hehehe. sementara tunggu pihak lelaki (boy) kena laa dera dulu.. nanti depan boy kami x dapat dera hehehe.. time kasih boy & azlin bagi sporting kat udey & moqh.. apa2pun memang best laaa Azlin & izham
untuk gambar lagi p laa http://mukhrizlatif.fotopages.com (moqh) untuk sambungan

UDEYISMAIL
Junior Photographer
Candid Syndrome
+6012-2723510
YM : student_critical
dimensihatibatu@yahoo.com
http://www.candidsyndrome.com







UDEYISMAIL
Junior Photographer
Candid Syndrome

+6012-2723510
udeyismail@yahoo.com
http://www.candidsyndrome.com

PHOTOGRAPHER IN PENDANG | KODIANG | ALOR SETAQ | JERLUN | AMPANG


[<<  <  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  [48]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net