THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 2-Jan-2007 19:50 Email | Share | Bookmark
The Solemnization Marlene & Shah, Seksyen 9 Shah Alam

6.50 petang
belum langkah masuk jek.. dah nampak marlene
hai.. udeyismail
 
loceng bukan utuntk digoyang
 
 
patung kat dinding umah marlene
dia dah anda biler lagi ?
apsal aku nampak shah nie.. muke takut jek
bukan takut pak cik..
alhamdulilah kawin jugak cucu aku..
betul2 kawin gak anak buah aku nie
mcm nak cubit jek inai kat tangan
marlene diframe
marlene & Shah
End
 


Pada semua viewer aku ucapkan ribuan terima kasih.. selamat tahun baru dan selamat hari raya aidil adha.. hope tahun 2007 nie korang semua dah prepare dengan azam baru.. bagi pon aku dah plan untuk tahun 2007 nie..

Majlis nikah marlene & shah yang berlangsung di seksyen 9 ,shah alam selangor. Marlene nie salah sorang dari client SN kat Petronas.. hari tu aku sebagai assistant photographer SN. Fist masuk seksyen 9 pening gak duk pusing cari umah marlene.. hehehe..

Pakaian yang marlene pakai aku kagum gak tengok.. sbb ala-ala orang nak pegi sawah.. mmg cantik dan old skool. Time yang sama terserempak pulak dengan org yang aku kenal.. aku rase semua org kenal dia.. tarmimi suriga,. betul ke x aku sebut nama dia... bapak sedare pada marlene..

Pepun semua family ok.. marlene pon selamat diijabkabulkan . untuk reception marlene akan diupdate tidak lama lagi


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
+6012-2723510
udeyismail@yahoo.com
http://www.udeyismail.com
http://www.candidsyndrome.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net