THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 9-Jan-2007 06:24 Email | Share | Bookmark
Reception Farina & Haris Mohan , Hotel Istana

entry




Coming Soon...


Ari biasa aku... lepak depan pc jek.. buat keje.. editing gambaq. so malas nak tangguhkan keje.. kena laa siapkan. Hari biasa mcm hari keje.. out station x berenti.. keje orang IT mcm aku punya position hari-hari kena kuar.. kadang2 kl kadang kat luar..

Wekend jek.. time tu laa aku p shoot wedding.. hehehe.. relaq kan otak.. cari idea baru.. ye laa betul pesan ayah aku kat kampung.. hang kalau nak buat rheja pa pun.. amal ibadat jgn tinggai.. teringat balik apa yang ayah aku pesan kat aku.. org kaya kalau buat amal ibadat tuhan limpah rezeki.. tuhan bagi rezeki x berenti.. bagi org yang x buat amal ibadat.. tuhan bagi rezeki jugak kat dia.. tp dia x nampak tuhan tarik rezeki dia slow.. apa rheja pon .. kalau buat amal ibadat insyallah semua pasti jalan..

Bagi sesapa yang nak YM dengan aku boleh add

YM : student_critical@yahoo.com (udeyismail)


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
+6012-2723510
udeyismail@yahoo.com
http://www.udeyismail.com
http://www.candidsyndrome.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net