THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 12-Jan-2007 07:01 Email | Share | Bookmark
Reception Farina & Haris Mohan , Hotel Istana (Updated)

Hotel istana
yaaa Farina in da house!!
hello!! farina, lambat lagi ke ? (ayah)
penyepit yang akan menyepit farina
takut punya pasal.. tikat bride pon ade
kalau tkg make-up x nak, i pon leh DIY
dulu time.. mak cik ko kawin ,mak laa yg make-up
KLCC!!.. Shopping
i jek yang pakaikan sorang2
yelaaa ,i pakaikan untuk you
ok smart!!
pe lagi yang x pakai?
glass
x dapat g pegang pon jadi laaa
Farina
petal.. bukan untuk dimakan
 




Upload in process!!

Assalamualaikum, Buat Semua.. K kali nie.. yang sebelumnya duk Coming Soon.. tu dah mai dah ready to upload.. Wedding Haris Mohan & Farina yang diadakan di Hotel Istana, Kuala Lumpur.

Haris Mohan.. nie adalah salah seorang saudara baru yang baru memeluk agama islam.. nama Sebenar Haris sebelum dia masuk islam Mohan..Mohan nie kalau x salah .. dia sorang businesman kat kota kemuning , shah alam.. apepun syukur pd allah.. dan allah akan memberi mohan jalan yang terbaik dalam islam..
Dan Farina pulak.. sebelum nie keje jauh penang .. sana. lepas keje dipenang dia terus mai KL, dan menetap di KL.. Cerita mcm mana Farina leh kenal dengan Mohan, Mase Farina mintak keje di Syarikat Mohan kat kota Kemuning.. Start dari tu laa kot jatuh cinta.. hehehe.. dengaq cerita farina ,mohan pemula.. cewahh.. pepun semua keluarga mohan & farina ada pada mlm tu.. bagi CANDIDSYNDROME crew wish kat korang .. Tahniah Dan selamat penganting baru.. More story : http://adinang.fotopages.com



UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
+6012-2723510
udeyismail@yahoo.com
http://www.udeyismail.com
http://www.candidsyndrome.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net