THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 19-Jan-2007 16:37 Email | Share | Bookmark
Open Story

Ustaz husni


Cuti2 nie aku x de lagi upload gambar mb untuk full upload rizal dan marini akan diupdate x lama lagi.. wedding diorang mmg best laa... ala garden wedding.. so sesapa yang nak rase mcm garden wedding pakai p laa cari restoran basil leaf kat ampang.

Hari Ahad mcm biasa kalau semua dah baca kat fp SN & mukhrizlatif.. aku dengan mukhriz p kacau wedding SN & adinang.. bukan kacau cuma.. berlatih skit2... nikah ustaz husni & Ustazah rosniza.. kalau x salah ustaz husni sll kuar dekat radio RTM . first gerun gak laa nak suruh ustaz & ustazah nie posing2.. mmg best laa..kalau dapat ustaz & ustazah mcm tu...

Cinta diorang pula.. konon cinta pandang pertama ustaz husni & ustazah rosniza.. dekat pejabat kutipan zakat... pepun korang leh tgk laa.. full entry kat fp saifulnang & adinang


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://udeyismail.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net