THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 22-Jan-2007 16:19 Email | Share | Bookmark
Majlis Nikah & Reception Thania & Azhan Coming Soon..

 


Minggu nie. aku mmg bz gler.. banyak keje kena wat.. lepas nie PC HP yang company aku supply untuk Tabung Haji masuk 800 unit.. alamat kena kuar outstation laa... rase nak kena habiskan keje dalam mase sebulan.. minggu lepas installation server 8 unit.. nasib laa pasang jek.. x masuk configure.. keje kuat laa minggu nie.. duk tunggu gak Bonus masuk nie..

Majlis Nikah & Reception Thania & Azhan dibentong.. pukul 6.00 pagi terus tolak ke bentong pahang.. kira x bape jauh sgt laa bentong dengan KL .. Dunhill 14 pon x habis..balik jek.. dari wedding terus sumbat idung.. mcm nak demam pon ade gak.. kena hujan kat kl..

Pada Semua Viewer sekarang nie CS tengah bukak promosi bagi bakal2 pengantin yang nak wat wedding di kampung


4 Jam Pengambaran
Portraiture Outdoor di lokasi berdekatan*
Tiada had bilangan gambar di lokasi**
Latest Design Storyboard Album - Print on (No Pasting)
Rekaan Album gaya Designer
Warna Gambar dijamin 100 Tahun dan Kalis Air
1 Jam konsultansi PERCUMA di Studio CS
RM1080

* Bergantung kepada pasangan pengantin untuk keluar sejurus selepas majlis.
** Hakcipta gambar mengikut terma yang ditetapkan.

PROMOSI INI SAHLAKU UNTUK PELANGGAN YANG MEMBAYAR TEMPAHAN SEBELUM 30 MARCH 2007


kalau berminat & nak kepastian ape yang aku cakap g laa refer kat photo blog Http://saifulnang.fotopages.com

Jangan lepaskan peluang.. pasti nyok laaa kalau wat wedding kat kampung.. kalau aku ambik gambaq korang.. tau laa aku terbalikkan korang.. hehehe ..

Apapun Aku akan update Majlis Nikah & Reception Thania & Azhan tidak lama lagi.. hope semua dapat tunggu k

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net