THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 24-Jan-2007 17:17 Email | Share | Bookmark
Majlis Pernikahan Thania & Azhan. Bentong Pahang

kad jemputan yang ditempah satu kontena
nie laa tahniah. opss thania
 
 
 
 


Majlis Nikah Thania & Azhan.. dibentong.. Thania nie pandai buat baju.. design nieee.. ramai gak kawan2 thania yang datang dari kl.. adik beradik azhan.. pepun tq thania.. dan tahniah untuk kamu berdua..

Dalam Sibuk-sibuk kena gak upload gambaq.. bagi yang x sabaq tgk.. minggu nie,minggu paling sibuk.. mb awai tahun kot. Minggu niee.. SFCS wat aktiviti mendaki kat
bukit tabur Ulu kelang sana.. yang p pon x ramai dalam 15 orang.. dengar citer susah gak nak naik bukit tu.. kena pakai tali.. bagi yang pernah sampai tau laaa mcm manakan.. Dulu SFCS pernah buat .. ramai gak yang ikut.. tolak dari kul 6.00 pagi.. kalau tolak awal leh tgk sunrise..

Untuk minggu nie sahaja.. dengar citer banyak aktiviti kat putrajaya dengan kuala lumpur.. bagi yang ade camera tu.. jgn simpan jek.. g laaa shoot event.. penuhkan mase yang terluang anda dengan bijak hehehe ..

Ahad nie aku plan nak wat potraiture kat Sentul Park.. so sesapa yang nak join boleh.. bawak laaa anak2 ,kawan2. Bagi yang berminat laaaa.. bawak anak boleh lompat... kalau bawak bini boleh .. kabi kushi kabi gam... apapun aku akan update nanti..UDEYISMAIL

Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net