THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 12-Feb-2007 10:21 Email | Share | Bookmark
Aizdeel & Aida , Kg baru, Kuala Lumpur

Amaran jgn parking kalau x mo kena sekeh dgn Tuan tanah
9 hb tarik utk SN & Aida
Aida
wah mcm luas bilik
boss u nie pandai pilih kepala 8 kan
apa yang special errkk dgn 9
rep: a,ah sama mcm u laa aida apsal suke 9
nenek pon suke 9
opss apsal gelap ade lilin
Oooo puteri lilin
aizdeel org duk sibuk hang p mana
laaa aku kat sini.. nak p mana
member2 aizdeel
 
 
apo!! yang imam lukis tuu



9 hb aku dengan mukhrizlatif ade job wedding kat kg baru. tarikh yang sama.. general atau boss aku officially married.. kawin gak dia. Yang best dia dapat satu lafaz jek.. perhhh hebat.. biasa laa kot.. mb excited nak kawin.. zaman bujang dah abis dah.. so kitorang x dapat p nikah dia kat umah kak long di Subang USJ, Wish pon guna SMS. Dengaq ramai gak yang cover dia.. aku dgn mukhriz sempat cover SN kat Shah alam. apapun selamat berbahagia..

Malam 9 hb tu.. habis dari keje kul 5.30 terus gerak ke kg baru. ptg tu duk pikiq nak bawak keta ke x.. pikirkan time tu kg baru gerenti jamm.. terpaksa laa guna moto kapcai.. Wedding minggu nie A jumpe A . Aizdeel dgn Aida pandai diorang bari 2A jgn 3A .. Umah si aida nie.. memang bebetul jek dgn kedai nasi lemak antarabangsa. kat depan jek..

Si Aizdeel nie first aku perasaan dia jumpe time kat PWTC . last tanya betul dia g sana. hehe. Ok laa malas nak bebel panjang.. aku upload semua gambaq yang terpilih ke fp aku.. Tahniah wat Aizdeel dan aida

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net