THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 17-Feb-2007 12:19 Email | Share | Bookmark
Reception Tuan General Saifulnang & Dr. Intan Salwani

Saifulnang Officially Married
Kisah Bermula dgn photographer berakhir dgn jadi mak andam
Dari pada minat kat sn.. terus ikat dengan SN
Mcm mana erkk citer SN & Dr.Intan kawan2
kisah diorang dia mcm-mcm kaler
Nie laa playground SN
SN: nie kiroo first time kena make-up
satu note dari udeyismail
Dr. Intan Dulu sibuk ambik gambaq org skrg ...
SN : bler lagi nak mcm nie.. seumur idup skali jek darling
Sn: Oit mcm rase nak telondeh sampin den
meh pakaikan sampin
Sn : pe mcm ade gaya sultan mude perak x darling
Dr. Intan : time nie laa u sibuk nak jadi raja mude
Tp x pe darling time niee laa kita rajakan
Sn : a,ah betul tu.. oit photographer sini
dulu kitorang tgk SN punya gambaq begini
SN : saya akan umumkan yang saya
Dulu kasut nie jalan sorang.. skrg ade plak
Versi Mukhrizlatif & Udeyismail
SN : dik pehal laju sgt..
Masuk2 datuk jgn malu2
Sorry laaa tadi lambat kat KL Jamm teruk
member kawe marii dohhh!!
Sn : control2 skit
Tokyo drift slamber jek adik2 nie main
Lepas nie rase nak request lagu jawa
 
petal
apo golap nie
 
Saifulnang Akhirnya duduk ataih pelamin
Seat VIP untuk Pak Nang father pada Saifulnang
Nie rase ramai yang kenail
Family SN
Ya allah kau doakan kesejahteraan SN & Dr. Intan Amin!!
mak kena general
dah kawin jgn degil..
peace brother
Dr.intan :alaaa benci nyaaa nak cheese jek..
pewitttt
time kasih sbb mai yeekkk
x po tahun dopan .. mak kawin.. sn ambik yoo
dulu time ko kecik aku laa ambik gambar ko dulu ..
Pak cik Nang :dah bosar pon nak dukung lainn
Akum pada semua kawan-kawan fp. Bakal Client & x-client .. Dengan Rasminya general aku si Saifulnang dah pon selamat diijab kabulkan pada 9 hb Feb 2007. Wahhh lega Sn skrg dah lepas pon.. Majlis nikah yang berlangsung di umah kak long di USJ.. gambar-gambar time SN nikah kitorang x dapat nak cover dia.. sbb waktu tu.. aku & mukhrizlatif ade job di Kg baru... Dengan satu lafaz jek.. dia selamat diijab kabul. wahhh hebat jugak boss aku niee..


Kalau sapa yang ikut cerita SN dari mase dia bujang.. mesti best. kisah mcm mana SN kenai dengan kak long.. hehe.. dari fp gak diorang jumpe. 10 feb 2007 reception SN dengan kak long di hotel concorde shah alam.. ramai Official photographer yang turun mase reception SN di shah alam.. terima kasih pada semua yang back up.. CS Forum, ayares yang mai dari jaybee dan x lupa CS Brunei.. jauh tu.. hope reception kat temerloh nanti lagi ramai laa.

Ramai VIP yang datang pada hari tu.. datuk Hishamuddin , Datuk Noh dan ramai lagi VIP.. Datuk Hishamuddin sampai terkejut tgk ramai sgt photographer yang cover sn.. hehehe

Time tu dengan Muke SN bercahaya.. mungkin terlalu happy sgt . (Romantik Pon ade ).. apapun gambar reception nie aku upload dulu.. dan next reception harap bersabaq kaaa

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net