THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 16-Feb-2007 06:52 Email | Share | Bookmark
Photoshoot Valentine's day

open now
lovebirds
 


So hari-hari yang aku free dalam 18/19/20 . Jadi x balik kampung x tau nak g mana.. timbul plak satu idea. Idea baru.. so kalau tertiru idea sesapa harap maaf k .Nie sekadar mengisi masa lapang hehehe..

Photo shoot nie terbuke kepada semua Melayu/cina/india. Nie bukan nak mengagungkan hari Valentine's day, kalau yang berminat cepat2 laaa contact aku.. jgn mis tau.. rugi niee.. untuk couple,family,baby dan suami isteri sahaja..

Tempat yang akan dipilih?. Korang leh pilih kat mana korang nak buat. Open laa.. kalau nak join kena ade syarat dia.. Kalau bagi yang berkumpulan tidak lebih dari 10 org bagi couple pulak 2 jek.. mana leh couple byk2..kalau sapa ade pasang pon boleh bawak.. hehehe.. bagi Husband kat umah tu.. leh bawak satu family.. Kena romantik skit laa kan . So apa tunggu lagi. jgn lepaskan peluang time raya cina nieee k

UDEYISMAIL


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net