THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 18-Feb-2007 19:42 Email | Share | Bookmark
Reception Aidzeel & Aida. Kampung baru, Kuala Lumpur

<-- kat sini umah aida
Nama saya Aida
Umur 26 Tahun tapi baru semalam berpunya
Nie Kad jemputan saya kawan2
yang nie plak saya pinjam kat umah nenek
start dari pagi umah saya ramai org
saya pelik apsal ramai ?
Ooo bila tgk photographer kat tingkap
baru saya tau.. ari nie saya kawin iskk!!
mcm mana saya boleh lupa erkk photographer
dah make-up baru sedar tau
fuyOoooo mcm x caya dalam cermin tu saya
kalau kat sekolah orang panggil saya aida
ade panggil puteri.. tp saya x kisah apa orang panggil
yang penting kita ENJOY!!!
Lepas ENJOY begini!!
nie ade aida.. tgh tunggu result SPM
kawan adik aida..
Aida : cuba bayangkan.. kalau
gambar nie jadi sephiaaa
Uncle : mesti laa best..
Aidzeel
relection
aida & aidzeel
Amin!! doakan kami yekk!!
Merenjis itu perkara senangkan
Aidzeel : mintak ampun
Wahh leh tahan gak abg aidzeel hensem
oopecott!!.. abg photographer rupanya kat belakang
Bila dah kawin nie.. idup mesti Rawkk
Pasukan gendang Jawa
Aida : ala bucuk2 meh sini i lapkan
Aida : abg dia tu yang suruh baling kek tadi
Ala bucuk meh kat Mak cik aida
Nephew
Lighting
baling bunga
 
 
 


Reception nie sambung lepas majlis nikah. Selang jek satu malam siangnya start laa reception . Waktu nikah time tu SN nikah.. Lepas jek esoknya reception Aida dengan aidzeel kat kampung baru.. Malam plak kat Subang Reception SN.. Next reception pon sama.. aku dengan mukhriz x dapat reception SN kat Bera.. disebabkan Ade reception Aida & aidzeel hari yang sama mase yang berlainan..

Mase time nikah si Aida nie boleh pulak tersalah letak nama aidzeel ( Sorry Aidzeel kali nie betul erkk ). Best jugak borak dengan aizil nie.. sporting sama dengan aida. nanti kalau korang honeymoon aku dengan mukhriz nak follow laaa hehehe ..

Reception kat umah aida nie best.. sbb wat kat kampung. kampung aida nie lain skit.. sbb duk tgh bandaq kelompo. Tp yang aku kagum semangat jiran2 sebelah tolong menolong tu masih lagi ada kat kg baru tu.. Umah Nenek aida lagi best sbb ade barang2 lama.. lawa sgt .. umah mcm tu laa best.

Ok laaa malas nak bebel kat korang panjang2 nie.. next reception aida & aidzeel kat dewan perdana.. so sabaq laaa nohhh!! nanti aku upload siap ade citer pasai Aida & aidzeel dari mula diorang kenai.. so harap bersabaq.. Kita ENJOY!!


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net