THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 23-Feb-2007 03:26 Email | Share | Bookmark
"Makin Hari, Makin Tua "

 
Hari nie genap Umur aku 24 Thn. 23/2 dah makin membesaq hehehe.. Semalam Tah mcm mana kawan-kawan sekolah aku yang lama-lama dtg kat umah aku.. cari alamat sampai jumpe.. semata-mata nak kenakan aku. TQ to Aqim,Kharul,omar,farin,Peter. korang still nak balas dendam kat aku kan dari dulu.. pepun korang lagi teruk kena dengan aku hahaha.. Insyallah aku ingat jasa korang sampai bler2 k . Sorry la sbb x de gambaq yang nak aku letak kat sini.. hanya cerita jek.. aku jamu korang kat sini. Insyallah malam nie ade laa gambaq

Kenang kisah time aku study kat johor dulu.. teringat plak kawan-kawan serumah dengan aku .. x de duti sesama,susah sama-sama sampai laa skrg kami baik.. yang best selama 1 thn buat jahat. Makan kat kedai x bayaq aku ingat 1 thn gak laa buat perangai mcm tu ... ala bukan sll pun kadang x de duit mula laaa.. citer first p kedai makan tu.. mcm bagus jek.. semua muke mcm berduit jek.. makan x ingat .. hebat2 plak tu... bler time bayaq jek.. sorang2 lari ikut blkg kuaq ajaq betoi.. termasuk laaa aku nie.. hahaha.. tu laa ALLAH cakapkan orang yang buat jahat nie x lambat kena gakkan .. lepas pada tu.. member aku kantoi x bayar. lepas pada tu time kami makan jek.. ade orang pantau dem.. hahaha.. selang 2,3 bulan Kedai tu bungkus.. Kejam gler kami.. dosa.

Hari nie pun genap 3 thn aku x jumpe semua housemate aku.. tp contact still ade . Kawan-kawan Doakan aku sihat dan kekal sebagai sorang photographer. yaa..

MALAM NIE Aku Update gambaq :

TQ : udeyismail

THANK TO : MARINI



http://maine-ideas.blogspot.com/

Terima kasih marini.. apa yang i baca kat blog u mmg best. hebat jugak u erkkkk.. Ari tu i jumpe En razak kat IWK .. I lupa plak emailkan gambaq dia dengan family dia.. Sorry En. Razak i terlupa.. Marini How bout u father?..Dah sihat?. Semangat marini nak ke Triang hari tu nak tengak Saiful & Dr. Intan .. hajat x sampaikan marini?.. Marini teruskan dengan u writer k.. hari2 i p tgk bler ade citer baru



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net