THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 23-Feb-2007 15:40 Email | Share | Bookmark
Reception Aidzeel & Aida . Dewan Felda Perdana, Kuala Lumpur

Dewan Perdana,Felda
Perhatian ini bukan Klinik Gigi Dr. Bedah
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hampa kenai LIM KOK WENG dak?
 
 
 
 
 
 
 
 
Yeahh Reception Aidzeel & Aida.. Finally dah pon masuk episod akhir.. hehe mcm drama plak boleh ade siri-siri. Sibuk mcm mana skali pon upload tetap kena upload laa kan . Nanti aida & aidzeel boleh la tgk.

Citer Cinta.. si aidzeel & aida nie. mmg best tp kan nak citer fullkan kena laa citer skit2. 11 thn tu... dah lama diorang nie kenal, kira hebat jugak diorang punya pertemuan dia orang nie. So ape-apun Tahniah laa kat korang berdua k.. berselamat berbahagia Happy Together k.



Next wedding nie.. lain orang plak.. kali nie kawan aku si Angah316 . Apsal ade 316 mb dia peminat gusti dulu2 tu laa kalau la korang ingat sapa yang pakai 316. nak tgk gambaq si angah nie kena laa tunggu yek.. Potraiture Syoknya kawen Kampung!!

Minggu nie ade skit info-info untuk semua follower .. sesapa yang ade camera canggih ke x canggih ke aku nak invite korang semua join kitorang Outing di Centre Market Kuala Lumpur.. Sure laa korang tau punya. Event nie start pukul 7 pagi - 12.00 tgh . Bagi sesapa yang berminat nak join leh laa call aku . Nak no.tel ade kat bawah tu.. Wat mase nie penyertaan seramai 30 orang ( leh tahan gak ramaikan ) apa lagi join la kitorang jangan malu k.. ( PHOTOSHOOT STREET : OUTING GENG 10 )


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net