THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 26-Feb-2007 15:55 Email | Share | Bookmark
Syoknya Kawen di kampung : Angah & Farizza

24 Febuari. KKB ?
Kuala Kubu bharu laa bang
Nie la farriza
 
 
 
 
 
Angah : alamak.. mcm nak terlodeh
Angah : sebelum terlodeh,baik gua betulkan
Uncle : tu laa angah.. ikat kasi rapat
kak why : kalau terlodeh den laa org no.1 guling2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nie laa dewa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Akhirnya aku update jugak Gambaq si angah nie.. Angah lepas nie ko kena gantung PS2 laa erkk.. citer si angah nie aku x bape tau mcm mana dia kenal farriza lupa plak nak interview dia.. aku sampai awal kat KKB. Sampai jek umah farriza rancak gler dengan Sound speaker . yang x leh tahan lagu inul.. best lagi inul rawk leh plak aku terjebak ..

Next reception aku x dapat p ke KKB tunggu reception angah klang insyallah aku akan sampai sebagai tetamu yek angah. Aku doakan korang berdua bahagia hingga akhir hayat.

Outing Di KL ari ahad yang lepas ramai jugak yang mai.. start pukul 7.. aku sampai kul 8.30 boleh plak minyak motor habis tgh jalan ,ermm pe lagi tolak laa aku dengan otopan kat jalan pudu. Sorry kekawan aku lambat.. skit jek.. 1 jam x banyak bezakan.. Waktu di CM tu group pecah pada 3 kumpulan. masing2 ade Subjek yang nak di shoot,sampai ade yang kena kejar dengan mat pau kat CM . bahaya tu.. kena hati-hati2. apapun tunggu Outing dari group berapa tah x lama lagi di sunway..

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net