THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 28-Feb-2007 13:58 Email | Share | Bookmark
The Solemnization Zali & Natasha

No. 6213
Akum.. nie natasha bakal wife syah ke?
natasha : opss rase salah encik
Syah tu abang saya
yang sah!!
natasha
bunga
mcm mana laa boleh salah info
encik2 photographer nie
 
 
tengok my bro tu.. sibuk mcm nie nak kawin
syah : biasa laa time adik ipar bukan sll
lambat lagi ke
natasha fren
Ohhh lama lagi ke ?
masjid kg batu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Akum pada semua bakal client & x-client dulu. kali nie or malam nie aku update untuk majlis nikah natasha & zul di masjid kg batu kuala lumpur. Sampai sesat2 gak laa aku cari.. rupa2 dekat jek dengan jalan ipoh.. Walau pon hujan lebat.. Majlis kena gak teruskan.. Apapun Enjoy laa..

Impian dan keinginan
Semalam aku ade keje di midvalley megamall ade keje kat company Tan Sri Halim Saad. Sempat laa borak dengan PA dengan semua laa yang ade kat situ.. kira boleh dibanggakan laa.. Orang melayu dah berjaya.. dulu kalau x salah Tan Sri nie CEO Renong . Aku mmg sll buat keje kat sana.. pernah berdepan dalam 2 kali.

Tan Sri Syed Mokhtar Al-Bukhary

Dalam hati aku nie satu ari nanti aku nak gak ambik gambar Tan Sri Syed Mokhtar Al-Bukhary. Sbb dari aku blajar dia laaa idola aku..sampai aku sanggup beli buku-buku citer tentang dia..hari nie pon dah tambah koleksi buku pasal dia.. jalan2 kat Midvalley semalam.. nampak jek buku cover muke dia jek.. terus aku ambik g bayar.. kalau laa satu ari nanti betul2 aku dapat ambik gambar dia dengan interview skali.. wahh alamat tambah la koleksi gambaq VIP aku nie..
UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net