THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 3-Mar-2007 14:03 Email | Share | Bookmark
SELAMAT KAWIN ANGAH316

Angah316
bak kata org kedah besiang daging
ironman jalan kapar
 
Live in NTV7 Rawk Ooo
sila Oooo sila
Tu laa aku ckp datuk K mai x caya
hendak laa hendak ku rasa ewahh
tingginya gunung
itu mcm bukan datuk K minaci
tq farah sbb bagi baju ostrolia
Datuk Zakaria
angah ko x sedar erkk
tu laa gambaq datuk OSman
 
 
 
 

Masa aku kat Kuala kubu bharu hari tu.. aku jadi official photographer si angah nie kali nie aku p sebagai jemputan yang terhormat.. p makan ja.. tp kamera ttp bawak gak.. jadi unofficial photogapher.. aku p dengan otopan,freak dengan mell.. Reception angah time tu bro syahrinaziz dengan mr.jeff cover.. kami mecelah ja.. hahaha. papun VIP yang mai ramai gak . Yang gambaq kat ataih tu kalau korang x tau.. aku geleng pala laaa .

Aku kenai angah nie sbb dia join forum SFCS. Lepaih dah kenai jaa. kalau x silap aku outing 2 org jaa kat Taman Tasik Titiwangsa, Bila dah kenai tu.. byk cerita best kami dapat.. Time tu duk bujang lagi..

Datuk Siti Nurhaliza dengan datuk K mai rumah angah.. habih kena serbu dengan peminat bukan nak p tgk angah kawin nak tgk siti mai hahaha.. aku pon x lepaihkan peluang dengan budak SFCS. habih jaa tengahari aku dengan Budak SFCS p outing kat Extreme park shah alam .. apapun aku wakil SCFS yang x dapat mai ramai wish kat angah selamat pengantin baru ..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net