THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 7-Mar-2007 17:29 Email | Share | Bookmark
Episod akhir | the reception ida fatima & amran

Sedutan minggu lepas...
citer yang lps x de lagi ikat2
x plak gambar
hello yang u nie bleh nak sampai
jap lagi sampai laa tu
makan dah penganti x nampak lagi nie
pe citer i senaman kung fu dulu
x leh kipas pengantin kipas diri sendiri jadi laaae
tu diaa dah sampai
mcm konvoi
 
 
 
 
 
 
 
who will be frame
red carpet niee
this is tradisional community
colour
sayang sarawak.....aaahhh
dah kenyang nie,, dah x leh masuk lagi
alaa
Baju nie beli kat kamdar
Hello bang dah ready lum dah nak abiis citer nie
mcm citer pe ?
TAMMAT erkk tunggu laa album nanti
 


OK dah pon upload buat kali ke-2 so enjoy laa tgk satu-satu k.. semalam sepatutnya dah full entry sbb terlampau bz sgt so kena laa upload lain mase.. minggu nie ade potraiture SN. So kalau sesapa nak tgk SN posing2 kat sawah tunggu aahh hari selesa nanti. jgn lupa tau set diari set alarm ke.. remindkan .. kalau terlepas rugi laaa . minggu nie mcm nak p mendaki bukit tabur tp mcm x de geng.. dulu tak tau jalan nak ke puncak.. tp skrg nie mcm dah tau mcm mana nak sampai kat atas tu. tgk laa mcm mana kalau sempat aku ajak laa sbb yang minat.. ade x yang minat ?.

Kat sini aku sekali lagi nak ucapkan time kasih pada viewer yang sll visit my fp. tq ur support.. x tau laa nak bagi pe kat korang nie.. meh sini nak banje makan. hehehe x pe korang sapa laa aku kan heheheheheh..

Minggu hari keje nie.. byk sgt keje nak kena wat dalam sebulan jarang laa lekat kat office balik keje pon lambat. sbb projek byk.. bukan projek aku tau but boss aku punya projek. sbb tidor lambat balik lewat.. kesihatan pon terjejas.. kurus gler.. x tau la mcm mana nak naikkan balik.. ade cadangan x ?, Nak cakap makan tu dh byk makan x naikk2. apapun kena usahakan.. ok laa enjoy laa dengan last episod tu k.. kami dari Colour of Asia crew mengucapkan selamat pengantin baru utk ida fatima & amran k..

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net