THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-Mar-2007 20:56 Email | Share | Bookmark
Potraiture Saifulnang & Dr. Intan Salwani

ahhhhh.. pira hata tum daiaa
saifulnang & Dr. Intan
dulu version : SN kali nie aku plak ambik gambaq dia
SN
Ommmbak jahat!!
mapley deyy maree lompat
ijauuuu sawah
leh main dukung2 lagi SN
disebalik tabir
Payung kami diperbuat dari kulit rimau
 
 
minachi mapley mau tuubang
 
 


Potraiture baru jek lagi wat .. baru semalam. Ramai gak Photographer. sbb SN open pada semua SFCS untuk potraiture dia kat kuala selangor. Dah 23 photographer yang cover untuk potraiture SN & Dr. Intan .. Lupa plak angah316 dengan farizza pon ade skali. berderat keta photographer yang mai. Aku Hari sebelumnya ke Kuala pilah,bahau & seremban p ambik gambaq, p terjun2 hehehe.. balik jek terus tidor sedar terus p kuala selangor.

Mula bertolak kat shah alam. Jumpe kat depan PKNS.. aku kira org keberapa x tau laa plakkan .. mcm orang ke-3 jek.. yang awal rase freak. tunggu punya tunggu.. sampai laaa semua orang dalam 23 org. First kami ke puncak Jalil,aku pon x sure kat mana tempat tu.. sbb rase mcm kebelakang. Cantik gak kat tempat tu. ade tasik dengan kayu tenggelam air. Lepas tu Start bertolak ke Kuala Selangor.. Kampung pon aku x ingat kat mana.. tapi mmg best laa ade sawah padi luas.. Skrg plak p kena time pokok padi tengah seleraq ( orang kedah kata) . Tapi x leh lawan kedah punya jelapang padi hehehehe . apapun lepas nie aku akan upload gambaq SN satu 1-1 k tunggu tau.. aku x p mana pon.. lepas jek drama SN + Dr. Intan Insyallah Angah plak k.. hope angah sabaq


Selalunya aku duk selalu ambik gambaq org.. kali org lain plak ambik aku. sorry kat Yasmin tertiru skit.. maaf yek. nie time kitorang kat negeri sembilan... Gambar Version lain. Tolak Dari KL pukul 3.30 pagi yang ikut tour tu Freak, Mell & Moqh. Pagi2 dah bangun terus ke Kuala pilah dulu. memandangkan awal lagi kami teruskan perjalanan ke Bahau negeri sembilan. citer skrg mcm x best plakkan .. nanti laa korang tunggu citer dia yang akan datang nanti k . nanti aku upload

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net