THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 19-Mar-2007 12:55 Email | Share | Bookmark
Part02 : Saifulnang & Dr. Intan .Potraiture & Angah & Farizza

Sure ur happy like this
satemera dil ga
SN & Dr. Intan
 

Citer selanjutnya dah pon bersambung k. kalau nak ikutkan banyak lagi gambaq potraiture nie.. Hope semua view slow2 k sabaq itu separuh dari iman kita. ade minat x nak wat potraiture mcm nie. Pada client yang pon dah terlepas kawen boleh lagi kalau nak wat outdoor potraiture tp kami x sediakan laa baju2 pengantin kalau nak wat ambik pen & kertas salin no. tel kat bawah k. Sebab ade jugak client yang tanya.. "i dah lepas wat majlis kawin teringin sangat nak wat Potraiture" saya cadangkan direct call no dibawah k.

Kat sini aku nak kenalkan sorang Jr Hazmiljapilus dia nie dah aku select sebagai Junior aku sendiri( Tp dalam pemerhatian lagi kalau dia ok ade komitmen,semangat waja hehehe Insyallah dia akan ditabalkan Official Junior Udeyismail. Hope Hazmil kena usaha lebih skit.. Bodek2 x mo . So kita doakan usaha dia.nie link ke fotopages dia http://hazmiljapilus.fotopages.com/ .

Nak diingatkan sekali lagi pada semua Viewer & client setiap hari isnin saya akan upload untuk gambaq wedding sahaja. Kalau ingat jek hari isnin jek bukak laaa fotopages saya k. Tq pada semua yang bagi support untuk saya

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net