THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 21-Mar-2007 15:35 Email | Share | Bookmark
The Apprentice

 

yang kat sebelah pakai baju putih tu firzaliyana. Jumpe dia kat cs semalam. Hari sabtu tu baru jek balik dari Melbourne. Dah grad pon kat sana.. Orang yang slalu jenguk fotopages aku tiap2 kali aku update. So Member or follow Kat Melbourne mesti kenal dengan fz kan?.
Mamat yang tutup muke konon best laa tu.. kalau korang nak tau tu laa hazmiljapilus (mell) Gaya sorang penjual CD haram kat area Damansara. Selain jual CD haram dia pandai ambik gambaq

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net