THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 27-Mar-2007 02:52 Email | Share | Bookmark
budak kampung

 

Pengalaman sebagai budak kampung memang best. Lepas balik sekolah jek mcm2 citer best gaban la. suria perkasa hitam laa mcm2 lagi . siap ponteng kelas agama waktu petang. Dulu pernah skali kalau x silap waktu tu umur aku dalam 9 thn. Malas nak p kelas agama waktu petang,Sebab dia nak tgk citer kartun kat tv.. g laa lepak umah sepupu aku . last2 leh plak kantoi dengan mak.
Bab mandi sungai x payah ckp laaa.. tiap2 ptg jek.. mesti lepak kat padang (bendang) mandi ramai2.. ade yang x pakai suar pon ade.. time tulaa kalau aku ade kamera sure best laaa.. kalau pasal menyelam aku laa paling hebat skit bab menyelam.
Hidup dekat kat kampung mmg best.. yang kenangan mase time budak2 kat kampung sempat jugak merasa ape yang ade kat kampung.. kalau nak di ceritakan mmg terlampau panjang,, semua orang citer yang tersendiri

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net