THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 30-Mar-2007 00:16 Email | Share | Bookmark
Bridal

Rawk


Cuba buat macam nie lepas korang nikah. Gambar yang kat atas tu.. kalau x salah aku ambik akhir tahun 2004. Aku p ambik gambaq wedding kali ke-2 baru lagi time tu. Dari duk lama2 dalam Hard disk aku ambik laa untuk upload. Bila tengok gambaq lama2 baru laa terpikir banyak jugak gambaq yang leh pakai balik untuk upload. Dah lebih 1 thn skrg aku pegang camera.. huhu.
Untuk X-client yang lepas2 time kasih pada semua. kalau x sempat reply sms tu jgn marah i tau... wat mase nie byk laa x-client yang rawk mcm gambaq kat atas tu.. kalau dapat client rawk sure gambaq best dan menarik.. untuk citer selanjutnya akan bersambung nanti .

Hari nie 30/3 kul 10.30 mlm aku akan bertolak ke Kuala terangganu sorang diri.. naik bas. nak bawak diri jap ke negeri terangganu hehehe.. so tunggu entry lepas nie

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net