THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 2-Apr-2007 01:03 Email | Share | Bookmark
Terengganu

 



Yeahhh dah pon balik dari ganu.. hari tu aku ke kuala Terengganu bertolak dari stesen putra dalam kul 10.30 .. bajet dapat bas cantek rupa2 kena naik bas tambahan, sakit tengkok x leh tidor x leh baringkan kerusi. Dari pada pukul 1030 mlm sampai ke kuala Terengganu dalam kul 5.30 pagi. Sampai jek sana terus telefon Adinang suruh ambik kat stesen bas. Dah lama x p Terengganu kalau x silap last datang Terengganu dalam tingkatan 3... huhu lama siot.

Trip ke Terangganu nie serious memang best byk gambar yang dapat. x sabaq nak upload, tapi x leh laa upload byk2. so kalau sapa yang nak tengok Wajah-Wajah Terengganu buka laa fotopages nie ari-ari sure ade.. Citer pon x panjang lebar sgt ,penat pon terasa lagi pekata aku sambung jek esok..

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net