THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 7-Apr-2007 06:06 Email | Share | Bookmark
Terengganu part 02

 


Untuk upload gambaq Terengganu nie.. memang banyak lagi. leh simpan stok 1 minggu hehehe. Minggu nie mcm biasa laaa kuar ambik gambar lagi .. pasal pe ? so kena laa tunggu gambaq apa yang akan di upload x lama lagi. Orang skrg sibuk g F1 kita duk jek kat kl . Cadangnya hajat nak balik kampung.. tapi x dapat balik. Rase rindu laa plak dengan kampung. Semalam Call laa mak kat kampung.. rase mcm sebak bila nak bercakap x tau kenapa.. mb dah lama x jumpe. diorang datang kl hari tu pon x sempat nak jumpa sbb byk keje yang nak kena siapkan.. bler laa nak dapat balik kampung.
Keje yang bertimbun-timbun kat office. selalu kena kuar outstation p sana p sini..

Sebut jek pasal keje dalam hari isnin hari tu.. aku ade wat keje kat satu company di midvalley tp x leh bagitau nama company tu.. ade renew antivirus.. ade sorang mat salleh asal dari jerman. masuk wat keje dalam bilik dia.. tanya laa dia u nak upgrade new version anti virus x.. sbb ade 30 lesen free nie... dia tanya laa aku nie bagus ke x anti virus nie.. mesti laa bagus sbb company tu beli bukannya murah.. lepas dia suruh aku install & configure anti virus dia tuu,.. dah complete jek install tiba2 dia suruh remove balik.. dia x nak . dia marah2 aku x tau pe punca.. sampai dia kuarkan perkataan ur fucking shit.. mcm dah jatuhkan air muke aku.. kalau diikutkan hati dah lama mat salleh tu makan tapak kasut aku.. so pikir keadaan aku time tu waktu berkerja.. pepun tunggu ko mat salleh

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net