THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 15-Apr-2007 17:57 Email | Share | Bookmark
Recent Work : Orang Asli

Orang asli

Hari sabtu hari paling best sebab dia best ari tu ari orang rehat. Dalam Hari sabtu aku keluar pukul 12 tengahari sebab awal pagi tu kena kena kemas rumah cuci baju dulu dah siap semua keje rumah biasa laaa susun plan ke satu perkampungan orang asli.. sebelum dari ari sabtu aku dah set memang nak kesana untuk buat photo doc aku.. tengok dulu gaya.. lepas tu yakin nak p sana secara solo.. kalau kat tgh bandar KL nie mb aku kena bawak kawan , sbb dalam kl nie banyak bahaya dia.. jadi kat kampung orang asli aku p laaa sorang2.. dah pikirkan orang asli skrg nie dah maju. Kali nie kena naik motor nak masuk kawasan tu.. kalau bawak keta takut sangkut plak.

Biler dah sampai jek.. first skali ape yang aku buat pegi tanya orang sapa laa ketua kampung kat sini. tanya punya tanya orang kat situ diorang cakap ketua kampung x de. nampak dua orang budak dengan x pakai baju dengan kasut.. masuk dalam hutan.. follow diorang laaa.. bler masuk jek dalam hutan tu .. aku pikir gak apa yang diorang nak wat.. slow2 masuk tgk diorang tgh kutip sampah.. cube pegi dekat skit. bertanya dulu.. kot kalau dia nie kurang best bler tgk aku nie.. Tanya nama sorang azam dengan yang sorang lagi iboii.. rase mcm orang islam.. Tanya dia ehh nape x pakai kasut.. kat dalam kawasan tu mmg bersepah kaca tajam.. dia mmg x jawab cume dia senyum jek,. dapat laa gambaq skit time tu.. tgh sedap jek. hutan lebat turun plak.. so duk tunggu hujan berenti x jugak berenti aku kena sambung assigment nie untuk ari ahad.



Bagi sesapa yang nak tengak recent work leh laa masuk
http://www.flickr.com/photos/udeyismail

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net