THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 17-Apr-2007 11:51 Email | Share | Bookmark
Recent Work : Orang Asli 2

chincan anak org asli


Minggu nie mmg penuh dengan keje jek.. banyak keje nak kena siapkan. tidor x cukup pe lagi makan. kadang makan 1 ari sekali jek.. Minggu nie ramai gak yang g ke kids photography.. pada semua saya mintak maaf sebab x dapat nak join event hari tu. minta maaf sgt2. Kalau x leh makan kek yang diorang buat... mcm sedap jek.

Minggu nie seperti biasa.. lenggang jek tgk fotopges... sorry pada semua bagi client yang nak tgk gambar wedding. so kat sini saya bagi info pada x - client yang pernah saya ambik gambar diorang boleh laa g tengok kat main web candisyndrome http://www.candidsyndrome.com. Untung nasib ade laa gambar korang kat situ.. pasal gambaq wedding harap semua bersabaq.. saya sendiri pon mcm gian jek nak upload gambaq wedding nie.. apepun tunggu k

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net