THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 22-Apr-2007 16:25 Email | Share | Bookmark
Part : 01 Engegement Ayu & Affi Ikram

kisah bermula di satu felda dekat kl sana
so semua jgn cuba pandang belakang
ade org kat cermin panggil "Masuk lerr "
sbb x leh pandang belakang kita pandang kat bawah
hehe.. jom kita pandang ayu
ayu in da making sebelum
nie laa felda kat kl
kuat bebel plak photographer nie
so meh renung sejenak
" best x u dah tunang nie ayu "
sure best laaa kan
bestnya mcm nie laa kot wekkkk :p
aduhhh pening!!!
shhhhhh wat bising plak dia
ayu frens
ayu dengan kawan2 ikan dalam akuarium
 
 




Alhamdulilah dapat jugak aku upload gambar minggu nie. Minggu nie job kat dewan felda perdana.. start dari pagi hingga laa tengahari. lepas jek majlis tu aku g merayap sorang-sorang.. Ade laa aktiviti skit. tapi syg time tengahari tu leh pulak hujan lebat tapi nak buat mcm mana hujan turun lebat pulak.
Tahniah untuk ayu & affi korang dah ikut dah.. so kalau dah ikut jaga laa korang punya perhubungan sampai laa ke pelamin nanti. Time kasih ajak makan memang sedap. untuk next upload gambar insyallah tunggu part 2 dalam mase terdekat nie. Buat mase nie memang sibuk skit, byk keje nak kena siapkan.. dah kena marah. so sabaq jelaa..kan nak buat mcm mana.. nak cerita lebih x boleh pulak. cukup mase nanti ade laa jawapan yang nak aku bagi.. orang dah x percaya kita.. so next time kalau kita buat ape-ape lagi mesti laa dia x percaya lagi...

Untuk Haji Razif Tabung haji klang.. skrg dah berjinak dengan photography bersemangat betoi haji nie.. sanggup ambik class sbb nak dapat ilmu punya pasai lepas nie rajin-rajin ambik gambaq..



UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net