THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-May-2007 18:37 Email | Share | Bookmark
Reception Khairul & hernani

The Grand bluewave
tak complete kalau x de comel nie
kotak emas
ala nagis adik nie
Khairul family
 
uncle nie kasi takut jekk
dah lepas kacau baby uncle beborak
reflection
candles
adehhh malu bang.. tutup mata jelaa
 
hernani in da proces
kak sai tekun duk belek
jgn terkejut.. ini adalah satu penyakit terkejut
apa yang anda nampak dalam tu.. teka barang tersembunyi hahaah
bukan yang nie.. ade lagi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

photographer by : udeyismail

Bulan nie dah start busy dengan banyak program-program yang best.. dengan bulan nie laa
orang mula nak kawin. Orang pon dah mula naik dari cuti wesak dengan cari bekerja nie.. fist hari rabu aku x cuti last minit office bagitau dapat cuti.. kalau cuti free ok gak nie plak kena tolak cuti tahun.. abis laa cuti aku kena tolak sbb skrg nie duk kumpul cuti mana laa tau nanti kalau cuti banyak boleh laa p cuti-cuti mcm saifulnang hehehe.

Minggu nie aku wat assigment photo documentary kat jalan gasing pj dekat temple thai kat sana. selama 3 hari aku ulang alik sbb nak dapatkan info pasal celebration kat temple tu.time kasih pada pihak temple yang bagi kebenaran untuk masuk kat dalam temple tu. Fist tak tau plak ingat semua monk tu asal dari thailand beborak dengan orang kat situ baru la tau rupe2 monk tu semua asal ade yang dari kampung aku kat pendang sana nu.. mai dari tit akar,jitra dengan sik. hari yang diorang celebrate tu tgh aku ambik gambar ade org tegur.. "hey awak,awk nie orang pendang kan ? aku jawab laa mana tau nie.. dia bgtau sll view fp aku .. time kasih laa sbb tegur k. So bagi sesapa yang nak tengok fotofolio pasal wesak days nie leh laa p kat sini
http://flickr.com/photos/udeyismail


Reception Khairul & Hernani Grand bluewave Shah Alam
Untuk semu kawan-kawan khairul & hernani & semua yang kat luar sana leh laa start view reception diorang nie.. ini kira first time aku kat grand bluewave Shah Alam, Tempat dia mmg best laa bagi reception.Time kasih wat keluarga terbesar khairul Tahniah untuk khairul & Hernani

From deviantart
udeyismail has 179 pageviews total and his 33 deviations were viewed 1,013 times. He watches 6 people, while 4000 people watch him.

Overall, his deviations received 500comments and were added to deviants' favourites 141 times, while he commented 18 times, making about 1.24 comments per day since he joined DA. This means that he received 50 comments for every 10 that he gave.

His deviation with the most comments is Jump with 13 comments, receiving an average of 0.92 per day in the first 2 weeks, and it is also his most favourited, with 121 favourites, averaging 8.64 per day in the first 2 weeks. His most viewed deviation is Jump with 900 views.
49 favourites were given for every 10 comments.
Every 0.4 days he uploads a new deviation, and it's usually on a Sunday, with 21 (64%) of his deviations.
His busiest month was April 2007 with 33 (100%) of his deviations.
The majority of his deviations are uploaded to the Photography gallery (33), while his favourite category was Photojournalism > People with 23 deviations.
Comments per deviation: 0.87
Favourites per deviation: 4.27
Views per deviation: 30.69
Comments per day: 2
Favourites per day: 80.76
Views per day: 70.18
Pageviews per day: 12.4


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net