THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 6-May-2007 15:51 Email | Share | Bookmark
The Reception Shahrir & Fazliana

Sweet yang merah tu
ingat nie bukan klinik gigi tau
nie pon bukan kasut doctor gigi
nie bukan kat gigi tp kat kening tu..
mmg nampak mcm doctor gigi kan ?
Potrait fazliana with fren
 
Sahjaya Tailor
Sweet pon nak join
Yasmin
Malaysia Business..
Fazliana 3 years
lagi 60% lagi nak siap
haa dah siap
ehh lum siap lagi..
" u nie tengok jek.mehh laa tolong "
Shahrir
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Tahniah untuk Shahrir & Fazliana
Terkejut shahrir event start kul 10.15 aku sampai kat TTDI dah kul 7.30 pagi nak wat mcm mana shahrir nak kena cari alamat kalau tau senang laa skit.. sampai rumah fazliana dalam kul 10. Ingat umah faz dekat sangat dengan OU hehehe.. Nama fazliana nama best sweet sampai teddybear merah tu pon sweet hehehe..pada ayah faz tq sbb layan kitorang.. Tahniah untuk korang berdua k

Hari yang paling sedih di Dewan MBSA
Hari sabtu baru-baru nie 5/5 keta aku kena pecah buat kali ke-2 selepas tahun 2004.. hari cuti tu aku ade assignment kat Dewan jejarum MBSA seksyen 11 Shah Alam.. keta aku parking kat dalam kawasan dewan tu.. x sangka diorang berani buat keje dalam keadaan ramai orang mcm tu.. yang paling sedih skali notebook pon kena kebas jugak... dah laa kat dalam tu banyak sgt gambar-gambar yang lum back up lagi.. sekali portfolio aku yang dah aku design utk hantar kedai print pon hilang.. skrg semua artwork aku dah x de lagi.. tinggal kenangan jelaa yang ade pon kat dalam flickr tu pon yang dah resaiz.. kejadian nie jadi selepas aku ambik gambar wedding.
Citer nie jadi mula-mula aku dari TTDI Damansara.. dengan 2 org junior photographer yang follow aku .. time tu aku kena follow Pengantin naik keta diorang ke Shah Alam.. disebabkan nak dapatkan aku kena bagi kunci pada junior aku.. waktu aku sibuk ambik gambar dah nak abis baru aku tanya lap top mana .. rupa2 diorang tinggal kat dalam keta, aku dgn x sedap hati g laa tgk kat keta.. bila dah tgk terkejut dengan blur.. mmg dah kena pecah keta aku... waktu tu aku x pikir pasal keta aku pikir pasal notebook, pasal notebook bukan aku punya, gambar kat dalam tu lagi.. aduh tepuk dahi aku pikir benda tu.. apepun x nak salahkan sesapa.. sebab cuai nak wat mcm mana,... selalunya aku mmg x pernah tinggal benda2 berharga dalam keta..
Last petang baru aku g wat report kat balai polis shah alam.. dah laa kat dalam kertas report tu ayat polis skema gila.. tunggu plak lama gila.. lama sbb tunggu photographer polis.. tunggu punya tunggu photographer dia sampai laa.. senang jek keje dia ambik 2 snap jek lepas tu blah.. iskk kalau mcm tu apsal dia x bagi aku ambik jekk.. aduhh.. so sesapa yang kat luar beringat laaa jgn tinggal barang2 kat dalam keta.. kalau nak tinggalkan, tinggal laa al-quran dengan surah yassin .. k.

Pesanan untuk Perompak.. siap ko nanti hidup x senang.. tuhan x berkat dengan rezeki yang ko ada..

My photodocumentary Online Now!! ( file dia yang betul hilang dalam notebook)
Walau pon gambar2 dah hilang aku sempat abadikan gambar-gambar photodocumentary aku dalam web so kalau sesapa yang nak masuk lehh p http://www.udeyismail.com/photodoc . Tinggal laa kenangan sbb dah x de gambar2 tu semua. salah aku sbb x back up kalau x silap gambar yang ade Terengganu sahaja.. So Enjoy

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net