THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 8-May-2007 12:47 Email | Share | Bookmark
Tinggal 2 keping nie jekkk..

 


Tinggal 2 gambar jek yang aku simpan untuk nazri nie. yang lain semua hilang dalam notebook tu.. nasib laa ade yang dah upload kat flickr.. kalau x de apa laa kan . Lepas nie kena banyak beringat bukan sahaja aku tapi semua org laa.. benda nie biler2 boleh jadi kalau kita cuai..lambat jek sikit hilang laaa barang. bukan sahaj dalam kereta x kira laa kat mana barang yang korang letak.

Gambar yang kat atas Nazri & azien, Nazri nie kawan baik aku mase aku belajar kat segamat dulu.. sampai skrg laa mmg close dgn dia mcm adik beradik..ade lagi 4 org kawan baik aku sama geng dengan nazri nie.. masing2 keje lain tempat ade kat johor yang kat kl lagi laa ramai.. Nazri nie kira part of family dari TAN Sri Mustapha Kamal ..lepas abih blajar dia leh keje kerani hehehe.. x mo keje dgn MKLAND & skrg dah mula keje dgn MKLAND.

Citer mase time Blajar dulu kat segamat.. time sengkek x de duit nak makan aku dgn nazri nie g kedai makan,, lepak jek makan .. tgk line clear jek terus aku dgn dia cabut.. jahat gila time tu.. bukan nya skali mmg sll. kesian kat pak cik tu..kalau kitorang nak reunion mmg g kedai pak cik tu.. tu laa nak kena bayar balik apa yang kitorang makan dulu.. kalau x bayar x halal . yang best tu anak org berduit tp susah sesama.. sampai laa skrg kitorang close.. bukan senang nak cari kawan kan ?..

Thank to Khairul

Tq kat khairul semalam sbb nak tolong aku dapatkan balik brg.Benda nie aku x berharapkan tapi kita cuba dulukan mana tau rezeki leh dapatkan balik.. lupa pulak aku Mac address leh trace... so kalau benda tu online dapat laa trace mac address.. harap2 laa online kalau x online rezeki mmg x de. tq khairul

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net