THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 9-May-2007 14:51 Email | Share | Bookmark
my photo documentary Online

 

photographer by : udeyismail

Photodocumentary Online :
Kalau selalu jek upload gambar wedding jek penuh kat fotopages aku niee.. mcm x cukup plak.. sama laa x kan nak makan nasi jek,, nak gak makan pizza hut.. hehehe. so untuk semua yang kat luar sana my photo documentary online dah pon upload tapi bukan kat fotopages kat fotopages nie limit skit gambar untuk jamu mata korang leh laa klik url bawah tu k

Photo Documentary Online : http://www.udeyismail.com/photodoc
Flickr Online : http://flickr.com/photos/udeyismail

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net