THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 15-May-2007 12:08 Email | Share | Bookmark
Shakeel B. Syahrani

shakeel
shakeel giving the smile
the best photo shakeel
teach me!! mama
 
up your hand
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Kids photography : Shakeel B. syahrani

Awal pagi sabtu.. bangun awal pagi ke subang airport sbb ade keje sikit.. lepas daripada subang airport terus ke rumah x client aku dulu.. g umah syah sbb janji dgn dia nak datang rumah..bincang pasal birthday party shakeel.. Birthday party shakeel aku x dapat nak ambik sbb waktu tu aku kena ke muar wedding kat sana. Sorry syah sbb x dapat nak ambik,tp dah ckp dgn shah ade orang yang leh ambikkan pix time tu.. 2 hari celeb party shakeel nie. 26 hb aku kat kuala terengganu lepas balik dari kuala Terengganu balik kl start enjin keta terus ke muar plak.

Shakeel nama yang sedap syah letak nama utk nama anak dia maksud dalam English nama shakeel ,Masculine dalam melayu plak maksud dia sasa/kuat. Bulat muke dia comel hehe.. pape pun tq kat syah sbb masak time aku p umah ari tu.. Tq Syah kirim salam kat wife

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net