THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 15-May-2007 17:17 Email | Share | Bookmark
Majlis Nikah Meor & Ina, Seksyen 8, Shah Alam

No.1 Jalan Selekoh
Jam
ingat ini bukan pusat rawatan resdung
mahupun pusat hiburan
atau pon kedai cicin
dah boleh dikira dalam da making
aduh lama betul
so dari lambat aku cari subjek
subjek kita ari nie ade lima..
aduhh sakit leher i tunggu make-up
walaupun lelama detail
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Aduhh baru laa siap upload gambar semua nie.. tadi kejap Kids photography. bagi sesapa yang nak tgk gambar baby g laa tengok N view laa gambar baby tu slow2.. Bagi yang ade baby kalau suke cakap jek dgn i.
Kat sini saya nak mintak maaf pada semua.. yang ade hantar email ke alamat email saya.. yang x sempat nak balas tu saya mintak maaf la.. sebab minggu nie terlampau sibuk sgt. kejar sini kejar sana keja nak kena siapkan awal2. x mo laa nanti last2 minit baru nak buat nie pon byk lagi gambar yang belum edit alamat kena sambung esok laa keje.. mata pon dah pejam celik2 pejam.. rase mcm nak tertidor jek atas keyboard nie..

To Meor & ina & Frens
Congrat 4 Meor & ina dah jadi suami isteri.. lepas nie meor leh main PSP laa erkk. Jeles betoi tengok Meor dapat hantaran PSP. Kalau aku laa nanti aku nak sebelah ppuan bagi EOS 1D MARK III kat aku hehehe. Untuk kawan2 ina tunggu pe lagi copy gambar laa letak kat myspace & friendster korang.. tp kalau dah letak jgn lupa cari i skali k.. Tq kat family ina atas layanan baik aritu . Untuk Meor & ina i mintak maaf skali lagi sebab lambat upload.. disebabkan laptop i hilang keta kena pecah lambat sikit laa nak upload kalau x malam tu dah u dah beli tgk.. memandangkan ade masalah mcm nie so lambat laa skit i nak upload gambar. Bagi Meor minggu nie reception kat selayang.. kalau i dapat jemputan sure i pegi selayang.. untuk member2 ina i say "nice to meet u" kalau nak kawin cari i k hari tu x sempat nak berborak panjang sibuk dengan keje lagi satu untuk member ina yang pakai baju songket purple tu.. ramai betoi laa minat dgn baju songket tu.. .. ENJOY

Check out

Full Entry Solemnisation Meor & ina check out this link : http://www.udeyismail.com/wedding (NEW)


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net