THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 16-May-2007 10:43 Email | Share | Bookmark
Kids photography Online Now!!



Kali nie semua gambar x mo simpan banyak2 dalam hard disk. kalau ade semua orang boleh view dekat main web udeyismail. Dari wedding,kids & photo documentary semua ada kat sana. Sbb skrg nie lambat upload sikit maklum laa notebook hilang so kena laa pinjam pc orang sbb nak edit gambar tapi jangan laa berganjak dari sini.. tiap2 minggu mesti ade entry baru k.. so slow2 view hope semua orang Enjoy!!

Atas permintaan persatuan ibu-ibu & ayah2 semalaysia aku terpaksa upload gambar shakeel nie sbb diorang nak tengok.. TQ kat semua yang reramai call saya semalam sbb nak tgk gambar lagi diorang cakap x puas kat sini saya tinggalkan link untuk full entry

Special Message to MARINI & RIZAL : Congrat untuk korang berdua sebab x lama lagi Marini dah nak ada baby,mesti Marini suke gilakan, Marini kalau Newborn nanti u jangan lupakan i tau.. kalau lum lahir lagi pon u jgn lupa capture moment u sbb tu penting & sweet. Rizal plak mesti bersemangat dah tau Marini pregnant nie.. Tq rizal awal2 dah nak i ambik gambar newborn u . insyallah kalau kena mase dengan time i akan capture ur family . sekali lagi i ucapkan Tahniah untuk my x client i nie..

Shakeel @ Kids photography : http://udeyismail.candidsyndrome.com/wedding/shakeel/index.html (NEW)

Message to Syahrani : Syahrani tolong pilih gambar anak u, yang mana yang u suke & kita frame or potretkan


" SILA REFRESH INTERNET EXPLORER ANDA SETIAP KALI ANDA KE FOTOPAGES . IE DAH GILA Bagus lagi pakai laa mozzila firefox "



UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net