THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 20-May-2007 17:09 Email | Share | Bookmark
Meor & ina : Coming Soon

 


Sebab busy sangat skrg nie x dapat laa nak upload full entry untuk Meor & ina. Insyallah lepas semua dah ok full entry reception akan upload nanti.. dah upload nanti bagitau laa mak cik2 , kawan dan semua keluarga skali laaa.Aku pegi ke rumah ina bukan sebagai Official photographer waktu ari sabtu 2 aku free so dah ade reception meor & ina aku g laa. tolong mukhrizlatif nanti pape korang leh laa view fotopages mukhriz http://mukhrizlatif.fotopages.com . Bagi entry aku nie semua harap bersabar x lama lagi keluar laa tu kan hehehehe ENJOY yekk

Hari Bertemu pelanggan hahaha


Lepas jek dari wedding Meor & ina aku gerak g kelana jaya sebab ayu invite ke umah sister in law dia.. ade makan-makan skit. Tq ayu sebab invite kitorang nie x lupa tq gak kat auntie sbb jamu kitorang makan.. rugi plak x makan banyak-banyak time tu.. sempat makan kuih pe tah pulut macam tu.. Sambil tengok design box yang kak long design tu cute & cantik2 gile.. memang terrer laa kak long wat kotak 2.. mase time kat dewan perdana ari tu x sempat nak ambik kotak cute 2.. insyallah lepas nie kita jumpe lagi.. kalau ade makan2(makan jek aku nie) ajak laa hehe..

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net