THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 27-May-2007 15:57 Email | Share | Bookmark
Meru to Kuala Terengganu

Jebat & effa

Dekat LCCT hari jumaat lepas aku punya beratur panjang nak ambik tiket kat kaunter Airasia nak tunggu turn kat kaunter ade mamat yang jaga kaunter tu mintak laa IC dah check jek IC dia bagi laa tiket.. dia suruh next turn nak cepat.. bler dah check in aku g border.. sbb time tu kelang kabut.. dalam kelang kabut aku sedar mamat x bagi IC aku balik arhhhh kelang kabut aku waktu tu kapal nak gerak dah.. tanya laa crew airasia kat situ.. yang aku tertinggal ic kat kaunter.. dia ckp dah lewat nie en.. nanti kalau balik ke LCCT dari Kuala Terengganu check balik.. ok laa x pe yang aku geram mamat tu dia x bagi ic balik.. tanya kawan-kawan aku termasuk effa dia cakap mamat india tu memang selalu mcm tu x pulangkan ic orang .. Hari sabtu bila dah balik ke LCCT g laa aku kat kaunter lose & found tanya ade x ic.. dia leh cakap x de.. aku confirm memang mamat tu x bagi dia cakap nanti dia double check balik aduhh sakit pale.. mase kat Kuala Terengganu aku dah wat report kat balai polis.. polis cakap diorang x dapat keluarkan salin sementara time tu alasan dia.. bukan hari bekerja kebetulan hari jumaat Terengganu cuti.. mintak gak laa kat dia.. suruh dia wat salin report gak.. nasib laa dia dapat bagi salinan report tapi x dapat laa salinan sementara.. kalau x jumpe gak ic alamat kena gi pejabat pendaftaran negara laa balik.. nasib laa lesen ade.. ade gak ID pengenalan diri.. so aku kena tunggu hari isnin untuk wat report balik kat balai polis KL.Tq kat jebat & effa sebab banyak tolong time kelang kabut hari tu

Lepas sampai kat LCCT terus balik rumah untuk prepare g muar pulak.. sampai rumah dalam kul 1 pagi ade orang jemput (tq sapex).. sampai jek rumah terus prepare barang semua.. dah siap pukul 3 pagi terus drive ke muar untuk next wedding kat sana.. pepun minggu nie mmg padat dengan rumah kenduri maklum laa cuti sekolah..

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net