THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 29-May-2007 20:39 Email | Share | Bookmark
poyography



Baru2 nie hilang Laptop dengan IC nie plak semalam leh pulak hilang Contact address kat YM. Semua frens list semua kosong.. letih laa nak kena add balik dah tak ingat sapa lagi yang aku add dari dulu sampai laa sekarang. Nak buat mcm mana x de rezeki laa kan.. lepas nie kena berjaga-jaga laa.. yang pelik sapa la yang delete semua frens list kat ym aku tu.. pada semua kawan-kawan tolong la add aku balik kat ym : student_critical@yahoo.com tgk id mcm critical sangat.. hehe id zaman sekolah dulu sampai laa skrg still pakai lagi tu.. jangan lupa kalau dah add tu msg sapa anda semua kat luar sana

To : Jebat & effa dan Fakhri & shakirah
untuk jebat dan effa gambar korang dah pon siap insyallah kemungkinan esok malam akan terpacak dekat web aku nanti x lupa jugak kat fakhri & shakirah nanti korang boleh view puas2 k.. sampai jek waktu malam korang try laa view http://www.udeyismail.com/wedding atau tunggu sms dari aku nanti ..

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net