THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 1-Jun-2007 02:42 Email | Share | Bookmark
Sorry for all



Sorry laa sbb kalau sebelum nie saya ade upload gambar seminggu dalam 3 kali selalunya.. buat minggu nie x banyak update sangat. Nanti semua dah ok Wedding gallery dah siap boleh laa semua client & viewer semua tengak kat wedding gallery nanti.. Kalau x upload gambar aku rase macam nak jadi darah tinggi hehe.. serious dalam satu ari kalau x tengak gambar mmg mcm nak demam.. sedih sbb x dapat upload banyak gambar.. x dapat laa nak share kat photoblog nie.. insyallah lepas semua ok boleh laa semua check fp saya nie hari-hari. tanpa korang sokongan korang semua x kan saya jadi macam nie lebih bersemangat.. walaupun saya x nampak dalam mase 24 jam siapa anda semua..kalau nak diikutkan atau satu hari nanti kita dapat jumpa itu yang saya nak.

*Minggu nie saya ke Kuantan untuk orang kuantan leh laa jumpe kat saya nak tt ke lepak2 jom laa*

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net