THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 3-Jun-2007 15:43 Email | Share | Bookmark
Thank gina & frens

abis bantal org korang baling erkk
main bulat
ade bakat korang nie
tgk .. mmg ade bakat
 


Gina & Faiz :

Thank alot semua gina frens korang member gila laa...best laa memang x boring kalau borak2 dengan korang semua.. tu kalau x de wedding ari ahad tu dapat laa aku g lepak dengan korang sebab kena cepat. apapun mase ari ahad tu lepas jek wedding mcm dah nak pengsan gilaa.. aku kagum gak tengok gina keje.. turun padang abis semua,semua crew import plak dari KL mati2 dari kuantan semua.. ade gak yang pernah tengok muke kat kl.. bridemaid tolong baca note kat bawah tu k.. korang kalau kat kl jangan plak lupa nak contact ingat pe yang i bgtau kat korang mase last photo session. pepun nak lagi entry best korang kena laa tunggu k.. dalam mase terdekat nie insyallah kalau semua ok.. ade laa gambar2 korang nanti k

* untuk bridemaid korang semua jangan lambat book sekarang tau *

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net