THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 6-Jun-2007 20:24 Email | Share | Bookmark
The Preparation Gina & Faiz


*gambar dah nak siap edit tunggu*

Gina Gambar u dah dalam process kena bersabar laa erkk gina.. time balik hari tu comel tumpang keta kitorang banyak mulut gak comel tu.. x berenti bercakap.Tapi citer pasal comel time malam tu mmg kelakar. tidor kat Teluk cempedak boleh pulak kena kacau.. dia punya takut dengar citer dia memang seram gak.. 3 kali lintas depan mata dia.. dia x leh tahan terus call gina suruh ambik dia nak Resort serik x mo nak tidor lagi kat situ. Hari sabtu nie Reception sebelah Faiz kat gombak insyallah kalau i sempat datang i sms u laa.. kali nie i datang umah faiz bukan as a photographer tapi sebagai tetamu.

Time buat keje dengan gina memang best gila. happy masing-masing gam x de masalah.. i respek u gina apa yang Saifulnang cakap kat bawah tu memang betul gina ramai kat bawah tu x kawin lagi termasuk laa yang orang-orang yang tengah view my fotoblog nie.. jangan tunggu lelama booking sekarang.. insyallah services yang terbaik untuk korang semua nie.. ambik mase k kira bajet masing tepuk poket korang dulu.

Semalam aku ade wat keje kat Sri Perdana dalam kediaman Perdana kat putrajaya. Pe yang aku buat kat sana sebab aku support IT kat dalam tu..company tu yang jaga umah Pak lah.. ade kak nie cakap kat dengan aku dalam kul 8 dia cakap laa "adik nampak x orang angkat katil tu" memang aku nampak laa.. kalau x silap dalam 10 orang angkat katil gila hebat.. tanya laa akak tu balik "kenapa ramai kak angkat tu.. akak tu bagitau "kalau adik nak tau pak lah nak kawin so kena laa tukar katil baru.. aku mcm x caya pak lah nak kawin.. sebabkan diorang biasa dengan pak lah.. aku pon dengar radio baru laa aku percaya.. pepun Tahniah kat PM kita




UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net