THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 7-Jun-2007 18:08 Email | Share | Bookmark
The Solemnization : Gina & Faiz

nak masuk x payah tekan loceng.. sebab ade robot kat luar
dan yang nie plak bukan bulan puasa tau
cik nie betul ke umah si gina
pre wedding album gina
gina in da making
make-up
this call gelang u know
n this 1 baju kurung pahang
betul ke erkk main hentam jek aku
dan yang nie plak gelang cincin
pedep x dapat benda nie
faiz
sapa jual nie
n sapa yang beli
x baik main tol2 kan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


To : Gina + Faiz & frens

Akhirnya aku dah siapkan semua gambar gina dengan faiz nie.. terkejut gina aku sms dia pukul 5.30 pagi.. crazy man betoi laa.. nak buat mcm mana gina kena siapkan gak semua gambar x mo lambat. nanti kalau lambat x best pulak mcm laa pisang panas gak.. kalau dah sejuk memang x best laa kalau nak makan. alhamdulillah semua gambar dah siap aku edit tapi kat fotopages nie x banyak kalau nak tengok betul2 tunggu link ke main web nanti.. takut x larat tengok laa semua gambar tu. Tq kat bridesmaid gina dengan bukan bridesmaid. Gina & Frens ingat nie korang semua bukan jek client i tapi korang semua kawan i k.. so lepas nie jangan bezakan i nie photographer, i nie member korang semua..x mo kita close mase wedding tu kalau boleh sampai laa bila2 bukan gina jek tapi semua yang kat luar sana k.. apepun ENJOY

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net